Vedeți toate călătoriile de cartografiere Street View

Imagine Zimbabwe

Zimbabwe

Urmăriți povestea lui Tawanda Kanhema despre cartografierea Republicii Zimbabwe cu Street View. Tawanda s-a întors în țara sa natală, Zimbabwe, cu scopul de a crea imagini Street View pe Google Maps, care ilustrează orașul Harare, capitala statului, și Victoria Falls, o destinație turistică internațională.

Imagine Insulele Bermude

Insulele Bermude

Aflați cum Autoritatea turistică din Insulele Bermude, o organizație de marketing pentru această destinație, a angajat compania Miles Partnership, o agenție Street View Trusted. Aceasta are pregătirea necesară pentru a colecta imagini Street View și pentru a folosi instrumentele Google. Agenția a colaborat cu Autoritatea turistică din Insulele Bermude pentru a optimiza prezența online a acesteia pe Google Maps și pentru a spori rata de descoperire a companiilor locale, dar și pentru a ajuta turiștii să exploreze virtual Insulele Bermude, în timp ce aceștia planifică (sau visează la) o călătorie.

Imagine Tonga

Arhipelagul Tonga

Tania Wolfgramm și Wikuki Kingi, fondatori ai Grid Pacific, o organizație care promovează sensibilizarea culturală pentru statele din Pacificul de Sud, își documentează călătoria de cartografiere în Arhipelagul Tonga. Urmăriți-le călătoria fascinantă, care are ca scop crearea de imagini Street View cu întregul Arhipelag Tonga.

Cele mai importante momente ale summitului Google Maps Street View 2018

Urmăriți cele mai importante momente ale summitului anterior Google Maps Street View, un eveniment anual care reunește colaboratorii Street View din întreaga lume