Inspirați-vă din poveștile Street View

Imagine Zanzibar

Zanzibar

Urmăriți un grup de fotografi Street View Trusted, „World Travel in 360 (WT360)”, vorbind despre Project Zanzibar, inițiativa lor comună cu guvernul tanzanian de a aduce Zanzibarul pe hartă. Federico Debetto, Nickolay Omelchenko și Chris du Plessis au plecat în Tanzania ca să pună bazele cartografierii arhipelagului, să îi învețe pe localnici despre fotografiile pentru Street View și să creeze un model sustenabil pentru ca această comunitate să continue singură proiectul.

Imagine Myanmar

Myanmar

Explorați Myanmarul cu acest videoclip care prezintă munca uimitoare a fotografului Nyi Lynn Seck și a colegilor săi de la 3XVIVR Productions. 3XVIVR au dedicat mult timp și efort acestui proiect special, cu scopul de a digitiza Myanmarul prin Street View și de a păstra moștenirea culturală a țării în format 360.

Imagine Zimbabwe

Zimbabwe

Urmăriți povestea lui Tawanda Kanhema despre cartografierea Republicii Zimbabwe cu Street View. Tawanda s-a întors în țara sa natală, Zimbabwe, cu scopul de a crea imagini Street View pe Google Maps care să ilustreze orașul Harare, capitala statului, și Cascada Victoria, o destinație turistică internațională. Recent, și-a extins proiectul pentru a include și alte locații importante din Zimbabwe.

Imagine Kenya

Kenya

Faceți cunoștință cu câțiva dintre deținătorii insignei Local Guides și fotografii Street View Trusted care cartografiază Kenya. Dorința lor de a ajuta lumea să experimenteze frumusețea extraordinară a Kenyei i-a condus direct la Street View, ca instrument perfect pentru atingerea acestui obiectiv.

Imagine Armenia

Armenia

Ascultați-l pe Joe Hacobian, unul dintre fondatorii organizației nonprofit Armenia360. Joe a vorbit în 2019 la Street View Summit din Londra despre misiunea echipei sale de a cartografia pământul antic al strămoșilor lui. Această poveste este o dovadă că oricine își poate aduce pe hartă locurile importante, cu Street View.

Imagine Insulele Bermude

Insulele Bermude

Aflați cum Autoritatea turistică din Insulele Bermude, o organizație de marketing pentru această destinație, a angajat compania Miles Partnership, o agenție Street View Trusted, ca să colecteze imagini Street View. Miles Partnership a colaborat cu Autoritatea turistică din Insulele Bermude ca să optimizeze prezența online a acesteia pe Google Maps, să sporească rata de descoperire a companiilor locale și să ajute turiștii să exploreze virtual Insulele Bermude, în timp ce planifică (sau visează la) o călătorie.

Imagine Tonga

Arhipelagul Tonga

Fondatorii Grid Pacific, Tania Wolfgramm și Wikuki Kingi, își documentează misiunea de cartografiere din Tonga. Pentru a promova cultura din Tonga și alte insule din Pacific, aceștia și-au făcut planul ambițios de a cartografia întregul arhipelag și a-l adăuga în Street View. Urmăriți povestea lor fascinantă aici.