Prezentați-vă compania pe Google Maps

Atrageți mai multe vizite în locațiile fizice cu ajutorul unor fotografii excelente ale companiei pe Google Maps. Colaborați cu un profesionist Street View pentru a crea un tur virtual captivant sau folosiți camere foto compatibile cu Street View pentru a face propriile fotografii.

Tururile și imaginile 360 generează rezultate

Dacă adăugați fotografii de calitate înaltă în înregistrarea de companie, puteți să îmbunătățiți experiența utilizatorilor și să ajutați clienții să vă găsească mai ușor. Cu ajutorul tururilor 360, clienții pot vedea interiorul companiei înainte de a o vizita. Astfel, vă puteți spori gradul de vizibilitate online.

Pictogramă pentru Vizibilitate

62 % dintre vizitatori preferă înregistrări care au fotografii cu interiorul magazinului.

Pictogramă pentru Tur virtual

În cazul înregistrărilor cu fotografii și tur virtual, probabilitatea de a atrage interesul clienților este de două ori mai mare.

Pictogramă pentru Înregistrare

Înregistrările complete inspiră încredere și au cu 78 % mai multe șanse de a fi văzute drept înregistrări de succes.

Pictogramă pentru Companie

În medie, 41 % dintre căutările de companii de pe Google Maps determină o vizită în locația fizică.

Pictogramă pentru Motivarea clientului

Înregistrările care au fotografii și tururi motivează clienții să facă achiziții în 29 % din cazuri.


Prezentați-vă compania în cele mai mici detalii

Publicați un tur virtual captivant al companiei sau actualizați Street View pentru a inspira încredere și pentru a ajuta clienții să vă găsească mai repede. Colaborați cu un fotograf profesionist de încredere Street View sau folosiți aplicația Street View pentru a face și a publica propriile fotografii.

Proprietari de companii

Angajați un fotograf Street View de încredere

Colaborați cu un profesionist specializat în surprinderea de imagini atractive pentru Google Maps. Fie că vreți imagini noi de la nivelul străzii pentru a vă evidenția noua fațadă pe Street View sau doriți să oferiți un tur captivant și de calitate prin interiorul companiei dvs., parcurgeți lista de profesioniști disponibili, găsiți unul în apropiere, iar acesta se va ocupa de restul.

Tur 360

Creați propriul tur 360

Fotografiați și publicați propriile imagini 360 folosind camere foto compatibile cu Street View. Folosiți instrumente profesioniste pentru a crea o experiență captivantă pentru clienți. Cu aplicația Street View, trimiteți, transferați sau publicați fotografii 360 pe Google Maps.

La ce trebuie să vă așteptați de la un profesionist

Pentru o companie care dorește să își sporească vizibilitatea, contribuția unui colaborator Street View cu experiență poate fi o modalitate excelentă de a ieși în evidență pe Google Maps. Însă, înainte să începeți o colaborare, este important să înțelegeți rolul fiecărei entități participante.

Proprietari de companii

  • Dacă angajați un fotograf de încredere care să surprindă imagini ale companiei, rețineți că Google nu poate garanta calitatea serviciilor oferite de acesta.
  • Toate negocierile referitoare la termenii, condițiile și prețul ședinței foto vor avea loc între dvs. și fotograful respectiv.
  • Plățile pentru turul virtual sau pentru fotografii trebuie făcute exclusiv către fotograful de încredere. Nu se vor face plăți către sau prin intermediul companiei Google.
  • Dacă apare un litigiu, va trebui să îl soluționați împreună cu fotograful sau cu agenția în cauză, în conformitate cu termenii contractului.
  • Dacă doriți să raportați o problemă privind serviciile oferite de un fotograf de încredere Street View, o puteți face folosind acest formular.

Beneficiați de servicii Street View

Cu tehnologia Street View ready, profesioniștii de încredere pot să facă și să publice fotografii de la nivelul străzilor pentru a actualiza Street View în comunitățile dvs.

  • Deși Google nu are fotografi sau agenții angajate, le permitem colaboratorilor să publice pe Street View imagini la zi cu drumurile. Lista noastră specială de profesioniști disponibili include fotografii și agențiile care și-au dovedit expertiza, contribuind cu imagini uimitoare, de calitate înaltă.
  • Google își continuă eforturile în multe țări pentru a vă aduce imagini care vă îmbunătățesc experiența și vă ajută să descoperiți lumea din jur. Vedeți încotro ne îndreptăm ca să aflați dacă ne apropiem de dvs. sau contactați un profesionist de încredere dacă sunteți dornici să beneficiați de imagini noi cât mai curând.