Pentru Google, important este să vă ajute să descoperiți lumea din jur. Imaginile de pe platformele noastre sunt menite să vă îmbunătățească experiența. Acestea vă ajută să previzualizați și să explorați locuri din apropiere sau de oriunde din lume. Depunem eforturi considerabile pentru a ne asigura că imaginile sunt utile și că prezintă corect lumea pe care o explorează utilizatorii noștri.

Imaginile Street View pot fi adăugate de colaboratori externi sau de Google. Vă puteți da seama de unde provin în funcție de numele de autor menționat sau de pictograma afișată lângă fiecare imagine. Imaginile realizate de un colaborator extern și publicate pe Google Maps îi aparțin colaboratorului respectiv (sau oricărui succesor numit de acesta).

Această pagină prezintă Politica privind imaginile Street View adăugate de Google. Pentru imaginile Street View adăugate de utilizatori, consultați Politica privind conținutul adăugat de utilizatorii Google Maps.

Politica privind imaginile Street View adăugate de Google

Am creat Politica privind imaginile Street View adăugate de Google pentru a ne asigura că toți cei care văd imaginile Street View au parte de o experiență pozitivă și benefică. Aceasta explică modul în care tratăm conținutul neadecvat și criteriile pe care le folosim pentru publicarea imaginilor Street View pe Google Maps. Reveniți periodic, deoarece ocazional putem actualiza politica.

Imaginile Street View nu sunt transmise în timp real

Imaginile Street View conțin numai aspectele pe care camerele noastre le-au surprins în ziua în care s-au deplasat în locațiile respective. Apoi, procesarea lor durează câteva luni. Astfel, vechimea conținutului pe care îl vedeți poate varia de la câteva luni la câțiva ani. În unele locații din care am cules imagini de-a lungul mai multor ani, aveți și posibilitatea să vedeți cum s-au schimbat imaginile respective, cu ajutorul funcției Mașina timpului.

Încețoșarea

Google ia o serie de măsuri pentru protecția confidențialității persoanelor la publicarea imaginilor Street View pe Google Maps.

Am dezvoltat o tehnologie revoluționară de încețoșare a fețelor persoanelor și a numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor, creată special pentru încețoșarea acestora în cadrul imaginilor adăugate de Google în Street View. Dacă observați că fața dvs. sau numărul de înmatriculare sunt insuficient încețoșate sau dacă doriți să încețoșăm integral casa, mașina sau pe dvs., trimiteți o solicitare prin instrumentul „Raportați o problemă”.

Conținut neadecvat

Puteți raporta conținutul neadecvat folosind linkul „Raportați o problemă”. Considerăm că următoarele categorii reprezintă conținut neadecvat, cu excepția cazului în care conținutul are valoare artistică, educativă sau documentară.

Încălcări ale proprietății intelectuale

Încălcări ale proprietății intelectuale

Nu acceptăm imaginile și toate celelalte tipuri de conținut care încalcă drepturile legale ale altor persoane, inclusiv drepturile de autor. Pentru mai multe informații sau pentru a trimite o solicitare în conformitate cu DMCA, consultați procedurile noastre privind drepturile de autor.

Pictogramă Conținutul cu caracter sexual explicit

Conținutul cu caracter sexual explicit

Nu acceptăm conținutul cu caracter sexual explicit.

Pictogramă Conținut ilegal, periculos sau violent

Conținut ilegal, periculos sau violent

Nu acceptăm conținut de natură ilegală, care promovează acțiuni periculoase sau ilegale sau care conține violență explicită sau nejustificată.

Pictogramă Hărțuire și amenințări

Hărțuire și amenințări

Nu acceptăm conținut care folosește Street View pentru a hărțui, a persecuta sau a ataca alte persoane.

Conținut instigator la ură

Conținut instigator la ură

Nu acceptăm conținut care promovează sau justifică violența față de persoane pe baza rasei, a originii etnice, a religiei, a dizabilităților, a sexului, a vârstei, a naționalității, a statutului de veteran, a orientării sau a identității sexuale.

Pictogramă Conținut despre terorism

Conținut despre terorism

Nu permitem organizațiilor teroriste să folosească serviciul în niciun scop, inclusiv recrutare. Vom elimina și conținutul legat de terorism, care promovează acte teroriste, incită la violență sau laudă atacuri teroriste.

Pictogramă Periclitarea siguranței copiilor

Periclitarea siguranței copiilor

Google nu tolerează conținutul care include ipostaze în care sunt exploatați sau abuzați copii. Acesta include imagini care ilustrează abuzuri sexuale, precum și orice conținut care prezintă copii într-o manieră sexuală. Dacă descoperiți conținut care considerați că prezintă exploatarea copiilor în aceste moduri, nu îl trimiteți mai departe și nu îl comentați, chiar dacă prin aceste acțiuni încercați să îl semnalați echipei Google. Dacă găsiți astfel de conținut în altă parte pe internet, contactați direct NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children).

Pictogramă Date cu caracter personal

Date personale

Nu acceptăm conținut care include date personale, cum ar fi detaliile despre cardurile de credit, fișele medicale sau actele de identitate oficiale, indiferent dacă acestea aparțin persoanei care le publică sau altor persoane.