Sursele fotografiilor

Fotografiile Street View provin din două surse: Google și colaboratorii noștri.

Conținut de la noi

Conținut de la noi

Conținutul deținut de Google este însoțit de mențiunea „Street View” sau „Google Maps”. Fețele sau numerele de înmatriculare din imaginile noastre sunt încețoșate automat.

Conținut de la colaboratori

Conținut de la alți colaboratori

Conținutul adăugat de utilizatori este însoțit de un nume de cont pe care se poate da clic sau care poate fi atins și, în unele cazuri, de o fotografie de profil.

Modul în care Google vă pune la dispoziție Street View

Echipa tehnică Street View lucrează intens în culise pentru a vă putea oferi imagini Street View. Iată o frântură din ceea ce face echipa pentru a vă putea oferi Street View.

Descoperiți lumea înconjurătoare în 360. Vedeți galeria

Locațiile către care ne îndreptăm

Călătorim prin multe țări cu mașina Street View pentru a vă oferi imagini care vă îmbunătățesc experiența și vă ajută să descoperiți lumea înconjurătoare. Consultați lista cu țările în care vom călători în viitor.

Țară
Regiune District Oră
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Din cauza unor factori pe care nu îi putem controla (cum ar fi condițiile meteo, închiderea unor drumuri etc.), este posibil ca automobilele noastre să nu lucreze sau să apară mici schimbări de plan. Luați în considerare faptul că, în cazurile în care pe listă se specifică un anumit oraș, acesta poate include orașe mai mici din apropiere.

Locațiile unde am fost

Zonele albastre de pe hartă afișează unde este disponibil serviciul Street View. Măriți imaginea pentru mai multe detalii sau răsfoiți acest conținut folosind site-urile și aplicațiile noastre.

Suita Street View oferită de Google

Navigați prin intermediul suitei Street View.