Resurse pentru vânzări

Fotografii profesioniști și agențiile sunt resursele care vă pot ajuta să vă remarcați în calitate de colaborator de top, vă pot asigura echipamentul necesar pentru a arăta și altora perspectiva excelentă Street View sub formă de realitate virtuală și vă pot ajuta clienții să își promoveze statutul Street View cu mândrie. Dacă dvs. căutați date convingătoare care ilustrează puterea unui astfel de conținut, consultați și statisticile noastre despre tururi virtuale.

Stickere „Poftiți înăuntru”

  • Promovați companii fotografiate recent care au fost adăugate în Google Street View
  • Prețuri începând de la 35¢ per sticker, în funcție de cantitatea comandată

Fișierul cu insigna Trusted

  • Colaboratorii Street View eligibili pot să folosească insigna Trusted conform ghidului de vânzări și branding de mai jos
  • Cei care nu sunt (sau nu mai sunt) eligibili nu pot să folosească această insignă

Google Cardboard

  • Bucurați-vă de Street View în realitatea virtuală
  • Prezentați clienților actuali și celor potențiali tot ce este mai bun în portofoliul dvs.
  • Un cadou excelent sau un produs promoțional remarcabil
  • Sunt disponibile numeroase stiluri

Rolul profesioniștilor Trusted

Pentru un fotograf sau pentru o agenție, fotografia Street View oferă o propunere de vânzare valoroasă, de impact. Pentru o companie care dorește să își sporească vizibilitatea, colaborarea cu un profesionist Street View cu experiență poate fi un mijloc excelent de a atinge acest scop, simplu și rapid. Oricare ar fi rolul dvs. în această colaborare, este important să înțelegeți ce responsabilități îi revin fiecărei părți, conform celor specificate aici.

Ghidul de branding

Marca Google Street View și insigna Trusted pot fi atuuri de marketing valoroase. Dacă sunteți profesionist Trusted, vă invităm să profitați de aceste atuuri pentru a pune în evidență statutul privilegiat de care beneficiați. Profesioniștii Trusted pot să folosească insigna, mărcile tip text și elementele de branding Trusted, inclusiv Google, Google Maps, Street View sau orice alte sigle aferente. Mai jos, sunt exemple de lucruri pe care le puteți face cu acestea, precum și de lucruri pe care nu le puteți face. Dacă dvs. considerați că cineva încalcă utilizările permise de Google pentru materialele de marcă, puteți să raportați aceste utilizări neadecvate.

Transparența și responsabilitatea

Google Street View apreciază reprezentările corecte ale lumii în care trăim. Când altcineva contractează serviciile dvs. fotografice, este important să dați dovadă de aceeași transparență și să vă înțelegeți îndatoririle și drepturile acum când acestea țin de alți oameni, de alte mărci și de alte legi locale.