Principalele întrebări frecvente

Folosiți această pagină pentru a găsi răspunsuri la întrebările frecvente despre Google pentru organizații nonprofit.

Nu ați găsit ce căutați?

Consultați Centrul nostru de ajutor

 • Google pentru organizații nonprofit și produsele sale sunt disponibile în toate țările, în întreaga lume?

  Google pentru organizații nonprofit este disponibil în peste 65 de țări (consultați disponibilitatea la nivel de țară aici). Consultați acest grafic ca să vedeți ce produse sunt disponibile în țara dvs.
 • Care sunt criteriile de eligibilitate pentru programul Google pentru organizații nonprofit?

  Ca să poată beneficia de programul Google pentru organizații nonprofit, organizațiile trebuie să fie nonprofit, cu caracter caritabil, să aibă un statut corespunzător în țara lor și să fie înregistrate la partenerul local TechSoup. Consultați criteriile de eligibilitate în funcție de țară aici.
 • Nu am acces la contul Google pentru organizații nonprofit al organizației mele, însă acesta îmi este necesar. Cum pot să solicit accesul?

  Dacă nu aveți acces la contul de membru Google pentru organizații nonprofit al organizației dvs., puteți solicita accesul la el urmând pașii prezentați aici.
 • Cât durează de obicei acest proces?

  În general durează 2 – 14 zile lucrătoare. TechSoup, partener Google, trebuie să vă verifice organizația și afilierea dvs. la aceasta.

  Dacă organizația dvs. este din afara Statelor Unite, solicitarea va fi prelucrată în câteva zile dacă v-ați înregistrat deja la partenerul local TechSoup din țara dvs. În caz contrar, ar putea dura mai mult.

  Veți primi un e-mail imediat ce organizația dvs. este verificată. Puteți să vă conectați la Google pentru organizații nonprofit pentru a verifica starea solicitării.

 • Ce este TechSoup și ce rol are în Google pentru organizații nonprofit?

  Google colaborează cu TechSoup pentru a se asigura că toate organizațiile care solicită un cont Google pentru organizații nonprofit sunt organizații caritabile nonprofit cu un statut corespunzător. TechSoup este la rândul său o organizație nonprofit cu parteneri locali în întreaga lume. Misiunea sa este să pună la dispoziția organizațiilor nonprofit și neguvernamentale soluții și capacități tehnologice revoluționare. Aflați mai multe despre TechSoup.
 • Reprezint o școală nonprofit, o instituție medicală sau o entitate guvernamentală. Aceasta este eligibilă pentru programul Google pentru organizații nonprofit?

  Nu. Momentan, organizația dvs. nu este eligibilă pentru programul Google pentru organizații nonprofit. Dacă reprezentați o școală, un centru de îngrijire a copiilor, o instituție academică sau o universitate, consultați informațiile despre Google for Education.
 • Reprezint o organizație de tip 501(c)(3) din S.U.A., cu statut de organizație caritabilă în baza unei scutiri de grup oferite de o organizație mamă. Sunt eligibil(ă) pentru programul Google pentru organizații nonprofit?

  Dacă organizația dvs. are statutul de organizație caritabilă în baza unei scutiri de grup oferite de o organizație mamă, puteți participa totuși la programul Google pentru organizații nonprofit. Organizația trebuie să fie o filială separată, pentru care este valabilă o scutire de grup. Google trebuie să poată verifica în documente publice că organizația beneficiază de scutire de grup printr-o organizație mamă calificată.

  Pentru început, conectați-vă la Google pentru organizații nonprofit și introduceți numărul EIN al organizației mamă. Dacă există și alte filiale care folosesc același număr EIN pentru Google pentru organizații nonprofit, vi se va cere să creați o solicitare de înscriere nouă. Când faceți acest lucru, dați clic pe Începeți o solicitare nouă. Nu solicitați dreptul de proprietate asupra unei filiale pe care nu o recunoașteți.

  Aflați mai multe despre scutirile de grup.
 • Organizația mea sponsorizată fiscal este eligibilă pentru programul Google pentru organizații nonprofit?

  Nu, organizațiile sponsorizate fiscal nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru Google pentru organizații nonprofit.