Prezentați impactul organizației dvs. non-profit cu ajutorul Google Earth și al Google Maps

Dezvoltați vizualizări de date interesante pentru a urmări și a prezenta impactul organizației dvs. În plus, folosiți Google Maps Platform pentru a-i ajuta pe alții să găsească resursele și programele comunitare cele mai apropiate lor.

Google pentru organizații nonprofit oferă credite Google Maps Platform pentru organizații nonprofit.

Avantaje

Cum funcționează Google Earth și Maps

Instrumentele de cartografiere Google Earth oferă o gamă largă de funcții dinamice, cum ar fi capacitatea de a îndruma susținătorii spre locație printr-un tur virtual. În plus, puteți să creați vizualizări ample și să introduceți date interesante într-o hartă cu acces premium la Google Maps Platform.

Descoperiți cum Google Earth și Maps le oferă organizațiillor nonprofit instrumentele necesare pentru a-și urmări și a-și face public impactul folosind vizualizări de date atractive.

Alte instrumente cu care vă puteți prezenta rezultatele

Alături de Google Earth și Google Maps Platform, și alte produse din programul Google pentru organizații nonprofit vă pot ajuta să trimiteți vizualizări ale activității dvs.

Solicitați un cont Google pentru organizații nonprofit

După ce verificăm eligibilitatea organizației, veți putea să activați produsele Google care vi se potrivesc.

Aveți întrebări sau doriți să aflați cum să folosiți Google Earth și Maps?

După ce organizația dvs. nonprofit este verificată și vi se aprobă creditele Google Maps Platforms, consultați resursele și întrebările frecvente, pentru a beneficia la maximum de instrumente.