Directoare de parteneri autorizați pentru produse

Consultați această pagină pentru a găsi parteneri verificați și calificați care să vă ofere asistență la folosirea produselor Google pentru organizații nonprofit.

Google Workspace

Începeți călătoria cu Google Workspace beneficiind de asistență din partea unui Google Cloud Partner specializat în acest produs. Indiferent dacă doriți asistență doar pentru migrare sau integrală pentru strategia dvs. Google Workspace, partenerii Google Cloud Workspace vă vor accelera proiectul și vor îmbunătăți rezultatele comerciale.

Ad Grants

Comunitatea de profesioniști autorizați Google Ad Grants are scopul să îmbunătățească experiența Ad Grants pentru specialiști și pentru beneficiarii granturilor. Această comunitate recunoaște rețeaua de agenții, consultanți și formatori care se ocupă de organizațiile nonprofit la nivel global și conectează beneficiarii granturilor cu specialiștii recomandați prin intermediul Directorului comunității noastre.

YouTube

Transformați-vă ambiția în acțiune. Explorați resursele YouTube și căutați companii cu Certificare YouTube care vă pot ajuta să vă sporiți impactul.

Google Maps Platform

Începeți aventura cu Google Maps Platform beneficiind de asistență din partea unui Partener Google Cloud specializat pe acest produs.