Asociați-vă cu un expert de încredere.

Dacă doriți să vă duceți afacerea la nivelul următor, bazați-vă pe experiența partenerilor certificați de publicare Google. Aceștia vă vor ajuta cu orice, de la creșterea veniturilor din anunțuri până la crearea de strategii în multe domenii, inclusiv configurarea, optimizarea și întreținerea. Astfel, vă puteți concentra pe ceea ce vă place: să creați conținut extraordinar.

Câștigați mai mult din fiecare pixel.

Bazați-vă pe experiența partenerului dvs. pentru a vă optimiza conținutul digital și a putea atrage publicitatea cea mai profitabilă și mai relevantă. Când puneți atât de multă pasiune în conținutul dvs., meritați să câștigați mai mult de pe urma lui.

Atrageți experiență pe care o puteți folosi chiar astăzi. Și mâine.

De la design de aplicații până la optimizarea anunțurilor și altele, beneficiați de informații, servicii și tehnologie pentru a vă ajuta să luați decizii mai informate și să vă consolidați veniturile.

Concentrați-vă pe ceea ce faceți cel mai bine.

Când aveți un partener expert care poate folosi cele mai bune tehnologii publicitare pentru a vă maximiza veniturile potențiale, veți avea mai mult timp să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult: să creați conținut excelent.
Îmbunătățiți performanțele sub toate aspectele.
Bazați-vă pe partenerii certificați de publicare pentru a vă sprijini afacerea cu soluții specializate, inclusiv:
operațiuni publicitare, implementări și testări de anunțuri,
dezvoltarea de conținut pentru dispozitive mobile, pentru web, pentru aplicații și cu design adaptabil,
instrumente de moderare a conținutului,
soluții pentru platforme și generarea de venit pentru videoclipuri,
personalizarea anunțurilor,
servicii complete pentru generare de bani din aplicații mobile, achizițiile utilizatorilor și reimplicarea acestora.

Colaborați cu cei mai buni.
Căutați insigna.
Insigna Partener certificat de publicare vă anunță că lucrați cu cineva care a fost aprobat de Google. Acesta nu doar că a trecut examenele de certificare pentru utilizarea produselor Google, ci a și ajutat mai mulți editori ca dvs. să reușească.

Venitul e grozav, iar ajutorul și ideile pentru a-mi îmbunătăți site-ul sunt fantastice. Echipei chiar îi pasă de compania mea și vrea să mă ajute să am mai mult succes.
Lauren Breeze, Editor - Nashville Fun for Families

Găsiți partenerul potrivit pentru dvs.
Găsiți un partener