Nonprofit Marketing Immersion

Asistență pro bono pentru cont de la studenți specializați în marketing digital și voluntari din întreaga lume.

Reprezint o
organizație nonprofit

Obțineți asistență în marketing

Sunt
student /
voluntar

Oferiți asistență în marketing

Sunt
consilier

Oferiți consiliere unei echipe

PENTRU ORGANIZAȚII NONPROFIT

Primiți asistență gratuită în marketing pentru organizația dvs. de la studenți sau voluntari certificați în Google Ads

Primiți asistență pentru contul dvs. Ad Grants de la voluntari îndrumați de un consilier. Aflați mai multe despre cerințele programului și despre așteptările organizațiilor nonprofit aici.

Înscrieți-vă la Google Ad Grants

Primiți ajutor practic privind anunțurile

Promovați învățarea bazată pe experiență

1. Înregistrați-vă

Când sunteți gata, înregistrați-vă pentru a fi asociat(ă) cu o echipă de studenți / voluntari. Programul Nonprofit Marketing Immersion se desfășoară pe tot parcursul anului și nu există un termen limită pentru înscrieri.

OMC Organizații nonprofit Înregistrați-vă

2. Asocierea cu o echipă de voluntari

De îndată ce se poate realiza o asociere, veți fi asociat(ă) cu o echipă de studenți / voluntari care au trecut examenele de Certificare Google Ads și care se află sub îndrumarea unui consilier.

OMC Asociere

3. Lansați campanii cu asistență gratuită pentru cont

Pe durata parteneriatului, echipa dvs. de studenți / voluntari vă va ajuta să lansați anunțuri și să difuzați un raport ulterior campaniei cu recomandări viitoare pentru optimizarea contului.

OMC Beneficiați de asistență gratuită pentru cont

PENTRU STUDENȚI / VOLUNTARI

Dezvoltați-vă aptitudinile în marketing digital prin experiențe practice, din lumea reală.

Creați campanii Ad Grants pentru o organizație nonprofit care are nevoie de asistență ca să-și prezinte cauza. Aflați aici mai multe despre cerințele programului și despre așteptările în privința studenților.

V-ați înregistrat deja ca student / voluntar sau consilier? Conectați-vă aici.

Acumulați experiență practică cu Google Ads

Dezvoltați aptitudini analitice și de consultanță valoroase

Ajutați organizațiile nonprofit să aibă un impact major

1. Certificați-vă

Înainte de a putea fi eligibil(ă) pentru a fi asociat(ă) cu o organizație nonprofit, va trebui să treceți examenele Certificarea Google Ads pentru Rețeaua de căutare și Certificarea Google Ads pentru cuantificare.

OMC Certificați-vă

2. Înregistrați-vă echipa

Mai întâi, consilierul dvs. trebuie să se înregistreze aici. După ce înregistrarea consilierului a fost confirmată și aprobată, un Căpitan de echipă, pentru fiecare echipă în parte, va trebui să se înregistreze aici.

OMC Studenți Înregistrați-vă

3. Asocierea cu o organizație nonprofit

Google vă poate asocia cu o organizație nonprofit, iar dvs. puteți să lucrați opt săptămâni pentru a-i îmbunătăți contul Ad Grants. Pe parcursul procesului, veți beneficia de cursuri și de ghiduri pas cu pas.

OMC Studenți Asociere

Povești de succes

Vedeți cum multe organizații nonprofit și studenți și-au unit forțele în campanii de marketing de succes.

Participant existent?

Conectați-vă la panoul de bord de mai jos în calitate de consilier sau student / voluntar. Rețineți că puteți accesa acest panou de bord doar dacă v-ați înregistrat deja.

Aveți și alte întrebări privind programul?

În ce perioadă este oferit acest program?

Acest program este oferit pe tot parcursul anului. Nu există termen limită pentru înscrieri.

Costă participarea?

Nu. Nonprofit Marketing Immersion este un program complet gratuit atât pentru studenți / voluntari, cât și pentru organizațiile nonprofit. Fiecare cont Google Ad Grants al unei organizații nonprofit este încărcat automat gratuit cu un buget pentru publicitate în Rețeaua de căutare de 329 USD pe zi.

Pot să difuzez anunțuri grafice sau video ca parte a acestui program?

Întrucât acest program folosește platforma Ad Grants, veți putea difuza numai anunțuri text lângă rezultatele căutării.

Cât durează până când se realizează o asociere?

Pentru studenți / voluntari: după trimiterea unei solicitări de asociere, va trebui să așteptați circa 7 – 10 zile până când veți fi asociat(ă) cu o organizație nonprofit. Rețineți că procesul de asociere se bazează pe disponibilitatea organizației nonprofit. În cazuri mai rare, poate dura mai mult de zece zile, în funcție de preferințele de limbă și de fus orar.

Pentru organizații nonprofit: procesul de asociere se bazează pe disponibilitatea studenților / voluntarilor, iar timpul de așteptare este, de obicei, de 1 – 2 săptămâni.

Ce tip de pregătire le oferiți studenților / voluntarilor novici în colaborarea cu un client?

Oferim un set de instrumente complex pentru fiecare pas din proces, acesta fiind disponibil participanților imediat după înregistrare. În plus, punem la dispoziția participanților la program canale de asistență, inclusiv forumul Nonprofit Marketing Immersion și formularul de solicitare de asistență.

Ce primesc studenții / voluntarii pentru participarea la Nonprofit Marketing Immersion?

Participanții care întrunesc toate cerințele programului vor primi un Certificat de promovare. Cei care primesc punctaje deosebite din partea clientului nonprofit în urma sondajului de la sfârșitul programului vor primi un Certificat de specialist de top în marketing.

Cât timp lucrează studenții cu organizația nonprofit după ce s-a realizat asocierea cu aceasta?

După ce s-a realizat procesul de asociere cu organizația, programul complet se desfășoară pe parcursul a 8 – 10 săptămâni. Această perioadă include organizarea și susținerea unei întâlniri inițiale, o perioadă dedicată elaborării raportului premergător campaniei, organizarea și desfășurarea campaniilor pe parcursul a patru săptămâni, o perioadă dedicată elaborării unui raport ulterior campaniei și susținerea unei întâlniri finale.

Sunt consilier / profesor. Cum îmi înregistrez studenții la Nonprofit Marketing Immersion?

Mai întâi, va trebui să vă înregistrați în calitate de consilier / profesor urmând acest link. După confirmare și aprobare, Căpitanul echipei dvs. se poate înregistra urmând acest link. Rețineți că numărul prestabilit de echipe de studenți pe care le puteți avea în calitate de consilier / profesor este de zece. Însă, dacă este necesar, puteți să solicitați echipe suplimentare trimițând un formular de asistență pentru a mări numărul de echipe din tabloul dvs. de bord.

Este necesar ca studenții / voluntarii să aibă un consilier / profesor ca să se înregistreze?

Momentan, le solicităm studenților și voluntarilor să se înregistreze sub îndrumarea unui consilier sau profesor pentru a participa. Un consilier / profesor poate fi orice membru înregistrat al unei facultăți care dorește să vă îndrume activitatea în acest program. Nu este nevoie ca Nonprofit Marketing Immersion să facă parte dintr-un curs oficial.

Am o problemă sau o întrebare în legătură cu programul, care nu apare în această listă. Cu cine pot lua legătura pentru a primi ajutor?

Completați un formular de solicitare de asistență pentru probleme sau întrebări legate de program. Postați o întrebare pe forumul nostru. Consultați centrul de ajutor Ad Grants pentru întrebări tehnice legate de cont.