Angajează un profesionist de încredere pentru a-ți spori vizibilitatea

Angajează un profesionist de încredere pentru a-ți spori vizibilitatea

Watch the film

Link to Youtube Video (visible only when JS is disabled)

Profesioniștii de încredere Street View sunt:

Pictogramă Trusted
 • Utilizatori care dețin insigna Street View Trusted
 • Colaboratori recunoscuți cu 50 de fotografii 360 aprobate și publicate
 • Incluși în indexul de profesioniști disponibili pentru contractare
 • Pregătiți pentru a folosi materialele de marcă Trusted în scopuri de marketing

La ce trebuie să te aștepți de la un profesionist

Pentru o companie care dorește să își sporească vizibilitatea, contribuția unui colaborator Street View cu experiență poate fi o modalitate excelentă de a ieși în evidență pe Google Maps. Însă, înainte să începi o colaborare, este important să înțelegi rolul fiecărei entități participante.

Proprietari de companii

 • Dacă angajezi un fotograf de încredere care să surprindă imagini ale companiei, reține că Google nu poate garanta calitatea serviciilor oferite de acesta.
 • Toate negocierile referitoare la termenii, condițiile și prețul ședinței foto vor avea loc între tine și fotograful respectiv.
 • Plățile pentru turul virtual sau pentru fotografii trebuie făcute exclusiv către fotograful de încredere. Nu se vor face plăți către sau prin intermediul companiei Google.
 • Dacă apare un litigiu, va trebui să îl soluționezi împreună cu fotograful sau cu agenția în cauză, în conformitate cu termenii contractului.
 • Dacă dorești să raportezi o problemă privind serviciile oferite de un fotograf de încredere Street View, poți face acest lucru folosind acest formular.
Google Street View – Proprietar de companie cu profesionist de încredere

Beneficiază de servicii Street View

Cu tehnologia Street View ready, profesioniștii de încredere pot să facă și să publice fotografii de la nivelul străzilor pentru a actualiza Street View în comunitățile tale.

 • Deși Google nu are fotografi sau agenții angajate, le permitem colaboratorilor să publice pe Street View imagini la zi cu drumurile. Lista noastră specială de profesioniști disponibili include fotografii și agențiile care și-au dovedit expertiza, contribuind cu imagini uimitoare, de calitate înaltă.
 • Google își continuă eforturile în multe țări pentru a-ți oferi imagini care să-ți îmbunătățească experiența și care să te ajute să descoperi lumea din jur. Vezi încotro ne îndreptăm, ca să afli dacă ne apropiem de tine, sau contactează un profesionist de încredere, dacă dorești să beneficiezi de imagini noi cât mai curând.
Google Street View – Profesionist de încredere cu cameră foto

Găsește un profesionist de încredere în zona ta

Începe să cauți un profesionist de încredere în apropierea ta.

Agenție Oraș Adresă de e-mail Număr de contact
Agenție Oraș Adresă de e-mail Număr de contact

*Programul Street View Trusted nu mai acceptă temporar înregistrări noi.