Țineți utilizatorii rău-intenționați la distanță

Nu trebuie să fiți expert în tehnologie ca să vă păstrați informațiile în siguranță. Aflați despre măsurile pe care le puteți lua pentru a vă proteja online – cum ar fi alegerea parolelor puternice și instalarea de software antivirus – precum și despre modurile în care ne străduim să vă securizăm informațiile și dispozitivele.

 • Evitați înșelătoriile

  Online întâlniți multe persoane extraordinare, dar excepțiile vă pot lăsa un gust amar. Urmați aceste trei sfaturi simple pentru a vă feri de escroci și pentru a fi mereu în siguranță online.

  Aflați mai multe

 • Cum vă protejăm de fraudă și înșelătorii

  La fel ca în lumea reală, și pe internet există escroci și șarlatani. Aflați mai multe despre măsurile luate de Google pentru a vă proteja împotriva înșelătoriilor.

  Aflați mai multe

 • Preveniți furtul identității

  Dacă nu ați lăsa ușa de la intrare descuiată când plecați, de ce v-ați lăsa identitatea online nesecurizată? Evitând câteva trucuri folosite frecvent de infractori, vă puteți proteja împotriva fraudei online și a furtului de identitate.

  Aflați mai multe

 • Cum vă ajutăm să combateți furtul identității

  Aflați mai multe despre modul în care Google contribuie la lupta împotriva furtului de identitate.

  Aflați mai multe

 • Protejați-vă dispozitivul

  Aflați despre câteva semne frecvent întâlnite, care indică faptul că dispozitivul ar putea fi infectat cu programe malware (software rău-intenționat, conceput să afecteze dispozitivul sau rețeaua) și despre modul în care vă puteți proteja.

  Aflați mai multe

 • Cum vă ajutăm să vă protejați computerul și dispozitivul

  Aflați cum contribuie Google la protecția computerului și a dispozitivului împotriva programelor malware.

  Aflați mai multe