GoogleGoogle Analytics

Rapoartele sociale

Revoluţia platformelor media sociale este în plin avânt. Aţi început să o măsuraţi? Rapoartele sociale vă ajută să măsuraţi impactul pe care media sociale îl au asupra obiectivelor şi conversiilor afacerii dvs. Datele integrate privind activităţile web şi sociale vă oferă o imagine completă a materialelor şi a comunităţii dvs.

Social

Măsuraţi impactul realizat de media sociale asupra valorilor care vă interesează

Raportul Conversii vă permite să cuantificaţi valoarea domeniului social. Acesta indică ratele de conversie şi valoarea monetară a conversiilor care au apărut ca urmare a recomandărilor din fiecare reţea socială. Conectaţi impactul realizat de media sociale cu valorile de care sunteţi interesat, prin setarea unor obiective relevante pentru afacerea dvs.

Aflaţi mai multe

Aflaţi ce surse sociale trimit vizitatori interesaţi de materialele dvs.

Este esenţial să înţelegeţi care este importanţa comunităţilor pentru marca dvs. Raportul Surse sociale arată căile iniţiale parcurse pe site-ul dvs. de vizitatorii proveniţi din reţelele sociale. Acest raport arată, de asemenea, valori privind gradul de implicare şi conversiile pentru fiecare reţea socială.

Aflaţi mai multe

Descoperiţi ce şi unde distribuie utilizatorii dvs.

Google +1 şi alte funcţii de distribuire socială oferă un mecanism uşor, prin care utilizatorii amplifică materialele dvs. prin distribuirea acestora propriilor prieteni din reţelele sociale. Raportul Pluginuri sociale arată ce articole de pe site-ul dvs. sunt distribuite cel mai frecvent şi pe ce butoane sociale se face clic pentru a le distribui (de exemplu „+1” pe Google sau „Îmi place” pe Facebook). În plus, Fluxul activităţilor arată modul în care vizitatorii interacţionează cu materialele dvs. pe alte site-uri decât al dvs.

Aflaţi mai multe