GoogleGoogle Analytics

Analize publicitare

Aţi investit mult pentru a atrage vizitatori pe site. Cum puteţi afla dacă programele publicitare pe care le utilizaţi dau rezultate? Treceţi în revistă toate canalele digitale (inclusiv căutarea, publicitatea grafică, reţelele sociale, afiliaţii şi e-mailurile) şi vedeţi modul în care acestea influenţează ratele de conversie şi rentabilitatea investiţiei. Mutaţi apoi analiza la un nivel superior, utilizând integrarea AdWords, o metodă care desfide orice concurenţă şi care acoperă inclusiv campaniile de anunţuri mobile şi anunţuri grafice.

Publicitate

Sporiţi eficienţa marketingului prin intermediul motoarelor de căutare

Marketingul prin intermediul motoarelor de căutare vă aduce vizitatori pe site. Cu Google Analytics, puteţi să creaţi o legătură între comportamentul vizitatorilor dvs. şi campaniile de marketing prin intermediul motoarelor de căutare (pe Google, Bing, Yahoo şi altele) şi să faceţi alegeri mai inspirate în privinţa licitării şi a cuvintelor cheie. Dacă utilizaţi AdWords, puteţi să etichetaţi automat campaniile şi să observaţi cu uşurinţă diferenţele înregistrate de ratele de conversie pentru diferite destinaţii de plasare ale anunţurilor sau pagini de destinaţie.

Aflaţi mai multe

Utilizaţi remarketingul pentru a ajunge la clienţii potriviţi, rapid şi uşor

Remarketingul prin Google Analytics vă permite să accesaţi informaţii complexe despre clienţii care manifestă interes faţă de produsele şi serviciile dvs., iar apoi să afişaţi pe web pentru aceştia anunţuri direcţionate care răspund direct căutărilor efectuate de ei.

Aflaţi mai multe

Înţelegeţi contribuţia publicităţii grafice la programele dvs.

Descoperiţi cât de eficiente pot fi anunţurile grafice în atragerea unor clienţi noi pe site-ul dvs. Concentraţi-vă pe anumite destinaţii de plasare şi înţelegeţi cât de eficiente pot fi acestea în atragerea pe site a segmentelor de public de care sunteţi interesat. Integrarea cu Reţeaua de display Google înseamnă că puteţi să utilizaţi AdWords pentru a crea şi gestiona campanii, iar apoi să inseraţi etichete Google Analytics în campaniile de marketing din Reţeaua de display Google pentru a măsura succesul.

Oferiţi campaniilor de anunţuri mobile atenţia pe care o merită

Dacă difuzaţi anunţuri mobile sau utilizaţi aplicaţii mobile, este de dorit să înţelegeţi performanţa acestora. Destinaţiile de plasare pentru anunţurile mobile atrag un alt tip de utilizatori, iar Google Analytics vă arată date referitoare la comportamentul acestora. Puteţi să detaliaţi datele în funcţie de dispozitiv, să măsuraţi performanţa publicitară şi să optimizaţi atât site-ul mobil, cât şi site-ul dvs. obişnuit utilizând valori care vă sunt familiare, cum ar fi timpul pe site, rata de respingere sau rata de conversie.

Aflaţi mai multe

Vedeţi cum conlucrează campaniile dvs. publicitare, cu ajutorul instrumentului Canale multiple

Desfăşuraţi activităţi publicitare pe mai multe canale digitale (marketing prin intermediul motoarelor de căutare, Reţeaua de display, reţele sociale, site-uri afiliate şi altele) şi este important să înţelegeţi ce rol joacă fiecare şi modul în care acestea colaborează pentru a mări numărul de clienţi şi de conversii. Canalele multiple vă oferă o imagine completă a elementelor care dau cele mai bune rezultate pentru dvs. şi a celor mai puţin eficiente, permiţându-vă să optimizaţi şi să îmbunătăţiţi programele de marketing prin canale digitale.

Aflaţi mai multe

Măsurarea campaniilor vă oferă informaţii atât în legătură cu elementele care dau rezultate, cât şi cu cele ineficiente

Măsuraţi campaniile din toate canalele pe care le utilizaţi, pentru a vedea care dintre activităţile de marketing produc rezultate. Consultaţi rapoarte segmentate în funcţie de canal şi vedeţi în cont date în timp real, culese la numai câteva minute de la pornirea campaniei. Veţi vedea gradul de implicare şi activitatea de conversie pentru fiecare link pe care îl etichetaţi, inclusiv e-mailuri şi bannere. În plus, puteţi urmări campaniile offline care vă trimit utilizatori pe site.

Aflaţi mai multe