Intrați în legătură cu un partener Google.

Aveți nevoie de ajutor pentru gestionarea publicității online? Colaborați cu profesioniști online, cu agenții, cu specialiști în marketing și cu specialiști care au fost instruiți și certificați de Google.

Căutați un partener

Sunteți un profesionist online sau o agenție? Înscrieți-vă în programul Google Partners.

Aflați cum

Căutați insigna.

Insigna Google Partner arată că anumiți Google Partners au promovat examenele de certificare în produse Google AdWords și sunt la curent cu cele mai recente informații despre produse. Cu alte cuvinte, s-au străduit din greu.

Obțineți ajutorul de care aveți nevoie.

Google Partners se pot specializa într-una dintre următoarele categorii de produse AdWords sau în mai multe:

 • Publicitatea în Rețeaua de căutare

  Acești parteneri vă pot ajuta să creați și să optimizați anunțurile care apar în Rețeaua de căutare Google. Vă pot sfătui și cu privire la strategiile pentru cuvintele cheie și la planificarea bugetului.
 • Publicitatea pe mobil

  Partenerii certificați în publicitatea pe mobil vă pot ajuta să intrați în legătură cu clienți potențiali pe dispozitive mobile, prin anunțuri text, imagine, video și HTML5.
 • Publicitatea video

  Aveți nevoie de ajutor pentru implementarea și pentru optimizarea campaniilor de anunțuri video pe YouTube? Acești parteneri vă pot ajuta.
 • Publicitatea în Rețeaua de display

  Acești parteneri vă pot ajuta să creați anunțuri uluitoare, care se adresează clienților potențiali pe mai mult de două milioane de site-uri și în 650.000 de aplicații.
 • Publicitatea în Cumpărături Google*

  Partenerii certificați vă vor ajuta să listați produse în Rețeaua de căutare Google, să vă configurați inventarul pe Google Merchant Center și să creați campanii pentru Cumpărături Google.
  * Examenul de publicitate în Cumpărături Google nu este disponibil în anumite limbi. Verificați disponibilitatea în Centrul de ajutor.
 
 
 
Cu ce aveți nevoie să fiți ajutat(ă)?

Colaborați cu partenerul potrivit.

Căutați în întreaga lume în funcție de experiență, de locație și de buget parteneri cu insignă care vă cunosc domeniul și care sunt specializați în ceea ce vă trebuie.

Căutați un partener

Google nu face promisiuni și nu oferă garanții cu privire la performanțele și la calitatea partenerilor listați în Google Partner Search. Google nu taxează pentru includerea în această listă și nu acceptă plăți pentru o destinație de plasare mai bună