Caută insigna.

Insigna Google Partner arată că anumiți Google Partners au promovat examenele de certificare în produse Google Ads și sunt la curent cu cele mai recente informații despre produse.

Obține ajutorul de care ai nevoie

Google Partners se pot specializa într-una dintre următoarele categorii de produse Google Ads sau în mai multe:

 • Publicitatea în Rețeaua de căutare

  Acești parteneri vă pot ajuta să creați și să optimizați anunțurile care apar în Rețeaua de căutare Google. Vă pot sfătui și cu privire la strategiile pentru cuvintele cheie și la planificarea bugetului.
 • Publicitatea pe mobil

  Partenerii certificați în publicitatea pe mobil vă pot ajuta să intrați în legătură cu clienți potențiali pe dispozitive mobile, prin anunțuri text, imagine, video și HTML5.
 • Publicitatea video

  Aveți nevoie de ajutor pentru implementarea și pentru optimizarea campaniilor de anunțuri video pe YouTube? Acești parteneri vă pot ajuta.
 • Publicitatea în Rețeaua de display

  Acești parteneri vă pot ajuta să creați anunțuri uluitoare, care se adresează clienților potențiali pe mai mult de două milioane de site-uri și în 650.000 de aplicații.
 • Publicitatea în Cumpărături Google *

  Partenerii certificați vă vor ajuta să listați produse în Rețeaua de căutare Google, să vă configurați inventarul pe Google Merchant Center și să creați campanii pentru Cumpărături Google.
  * Examenul de publicitate în Cumpărături Google nu este disponibil în anumite limbi. Verificați disponibilitatea în Centrul de ajutor.
 
 
 

Faci parte dintr-o agenție de publicitate? Înregistrează agenția în Google Partners.

Află cum