Înscrieți-vă în program

Ajungeți mai departe, mai repede. Membrii vor beneficia de acces la produse și asistență premium de la Google, incluzând:

 • Google Ad Grants: publicitate gratuită prin AdWords, pentru a promova site-ul pe Google prin direcționarea în funcție de cuvinte cheie.
 • Programul YouTube pentru organizații nonprofit: accesați resurse, funcții și programe exclusive, menite să maximizeze impactul organizației dvs. pe YouTube.
 • Google Apps pentru organizații nonprofit: versiunea gratuită a suitei de productivitate pentru companii, care include Gmail, Documente Google, Google Calendar și multe altele.

Iată cum puteți să solicitați înscrierea în Google pentru organizații nonprofit:

eligibilitate
1

Consultați criteriile de eligibilitate

solicitați înscrierea
2

Solicitați înscrierea în program

înscrieți-vă
3

După aprobare, înscrieți-vă pentru anumite produse Google

informați-vă
4

Începeți-vă activitatea cu ajutorul tutorialelor pentru produse

Organizația dvs. este eligibilă pentru programul Google pentru organizații nonprofit?

Asigurați-vă că organizația dvs. corespunde următoarelor criterii:

 1. Google colaborează cu TechSoup pentru a oferi acces la produsele și la serviciile Google. Ca să fie eligibile pentru programul Google pentru organizații nonprofit, organizațiile trebuie:
  • să dețină un cont validat la un partener TechSoup local. (Nu sunteți membru al TechSoup? Înregistrați-vă aici).
  • să fie o organizație caritabilă sau nonprofit înregistrată și recunoscută, conform descrierii de aici;
  • să cunoască și să accepte certificarea prevăzută în solicitare cu privire la nediscriminare și la primirea și utilizarea donațiilor.
 2. Rețineți că următoarele organizații nu sunt eligibile pentru programul Google pentru organizații nonprofit:
  • entitățile și organizațiile guvernamentale;
  • spitalele și organizațiile de sănătate;
  • școlile, centrele pentru îngrijirea copiilor, instituțiile academice și universitățile (ramurile filantropice ale organizațiilor de învățământ sunt eligibile). Pentru a afla mai multe despre programele Google dedicate instituțiilor de învățământ, accesați Google în educație.
 3. Google își rezervă dreptul de a aproba sau a respinge solicitarea sau participarea unei organizații oricând și din orice motiv, precum și de a suplimenta sau de a modifica oricând criteriile de eligibilitate. Google selectează solicitările la libera sa alegere, acestea nefiind supuse unei examinări externe.

Aspecte importante privind eligibilitatea:

În prezent, în programul Google pentru organizații nonprofit se pot înscrie numai organizațiile din țările afișate aici.

Organizațiile cu sediul în alte țări pot să consulte programele speciale pentru țările respective desfășurate de Google pentru organizații nonprofit.