Aplicații compatibile cu Google Cloud Print
Aplicațiile afișate aici sunt compatibile cu Google Cloud Print. Când trimiteți o sarcină de printare, puteți să folosiți pagina de gestionare Google Cloud Print ca să o urmăriți.

Pe toate dispozitivele

Google Chrome
Puteți să printați oricare dintre filele deschise în browserul Chrome în Google Cloud Print. Pe Chromebookuri, Cloud Print este opțiunea de printare prestabilită.
Aplicații Google mobile
Dacă accesați Gmail sau Google Drive din browserul telefonului, puteți să printați orice e-mail, document, foaie de calcul sau alt fișier din Drive cu Google Cloud Print. Folosind funcția print2docs, aveți și opțiunea să salvați orice fișier în Drive, pentru a-l păstra în siguranță.

Pe dispozitivul Android

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print este o aplicație Android compatibilă cu diferite forme de printare, inclusiv cu Google Cloud Print. Poate să printeze fotografii, pagini web, evenimente din calendar, persoane de contact, mesaje text, e-mailuri, Documente Google și alte fișiere.
Fiabee
Fiabee este o aplicație de sincronizare în cloud cu ajutorul căreia puteți să printați documente în Google Cloud Print din aplicațiile Android sau Chrome.
Google Cloud Print
Cloud Print este aplicația Android oficială pentru printare prin Google Cloud Print de pe dispozitivele Android. Odată aplicația instalată, trimiteți documentele, fotografiile sau PDF-urile în aplicație, alegeți imprimanta și opțiunile de printare preferate și dați clic pe Printați. Asta este tot. Deschideți aplicația ca să vedeți activitățile de printare trimise recent, să le verificați starea actuală și să selectați fișiere descărcate de printat.

Pe dispozitivul iOS

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro este o aplicație iOS cu ajutorul căreia puteți să printați în diferite servicii, inclusiv Google Cloud Print. Cu PrintCentral Pro puteți să printați e-mailuri și atașamente, persoane de contact, pagini web, mesaje text și altele.

Pe computerul Mac sau Windows

Orice browser web
Puteți să printați orice pagină web pe care apare butonul „Printați” cu sigla Google Cloud Print, fără să ieșiți din browser.
Google Cloud Print pentru Windows
Cu Google Cloud Print puteți să printați cu ușurință pe imprimantele compatibile cu tehnologia cloud din orice aplicație pe Windows. Este suficient să instalați imprimanta, apoi puteți să printați așa cum ați face din alte aplicații.

Pentru companii și educație

Conectorul Google Cloud Print
Conectorul Google Cloud Print este o versiune independentă a conectorului încorporat în Chrome. Acesta conectează imprimantele clasice la Google Cloud Print, pentru ca dvs. să le puteți accesa de oriunde. Spre deosebire de conectorul Chrome, versiunea independentă rulează ca serviciu Linux sau Windows, pentru a fi mai ușor de gestionat și mai fiabil în mediile de afaceri și educaționale.
uniFLOW
uniFLOW este un sistem securizat de gestionare a printărilor și scanărilor la nivel de întreprindere, cu ajutorul căruia organizațiile pot să controleze și să gestioneze procesul de printare. uniFLOW oferă funcții de contabilitate, control al bugetului, direcționare a activităților și printare securizată pentru orice imprimantă. Astfel, utilizatorii pot să trimită activități de printare prin Google Cloud Print, clienți Windows și Mac, e-mail sau dispozitive mobile.
PaperCut
PaperCut urmărește și controlează activitățile de printare de pe orice dispozitiv compatibil cu Cloud Print de la Google. Toate imprimantele dvs. gestionate de PaperCut devin compatibile cu Google Cloud Print, iar conturile utilizatorilor sunt mapate folosind identitățile Google.