Funcții

Utilizând Chrome, este simplu să aduceţi în clasă aplicaţii moderne HTML5 şi web, fără grija compatibilităţii cu browserele mai vechi.

Viteză

Viteza optimizează procesul de învăţare. Iată de ce Chrome a fost proiectat pentru a fi rapid în toate privinţele: pornirea sa de pe desktop, încărcarea paginilor web şi rularea unor aplicaţii educaţionale complexe. Chrome rulează cu rapiditate chiar şi pe computere mai puţin performante, permiţându-vă să economisiţi bani prin prelungirea duratei de viaţă a componentelor hardware pe care le utilizaţi în prezent.

Securitate

Google Chrome for Education utilizează tehnologii cum ar fi Navigarea sigură şi mediul de testare securizat pentru a proteja elevii, studenţii şi profesorii împotriva site-urilor web rău intenţionate, a viruşilor, a programelor malware şi a atacurilor de phishing. În acelaşi timp, protecţia la scriptare între site-uri oferită de Chrome aduce o securitate suplimentară împotriva site-urilor care încearcă să atace reţeaua instituţiei educaţionale sau să fure identitatea utilizatorilor.

Google Apps for Education

Chrome a fost conceput de la zero pentru a optimiza suita de produse Google Apps for Education. Google Chrome acceptă numeroase funcţii care nu sunt disponibile din alte browsere, inclusiv Gmail offline, Google Docs şi Google Calendar, precum şi notificări pe desktop şi funcţii de editare cum ar fi tragerea şi plasarea sau decuparea şi inserarea.

Simplitate

Chrome este uşor de instalat şi de gestionat. În loc să îşi irosească timpul creând politicile pentru configuraţiile de browser şi accesul la internet, administratorii IT pot personaliza şi instala Chrome conform cerinţelor specifice. De exemplu, aceştia pot impune utilizarea anumitor extensii şi aplicaţii din Magazinul web Chrome prin intermediul unei politici de grup pentru toţi elevii şi studenţii, dar permiţând în mod prestabilit accesul grupurilor de profesori la aplicaţii, extensii şi site-uri diferite.

Personalizare

Magazinul web Chrome oferă sute de extensii şi aplicaţii pentru educaţie şi colaborare, pe care puteţi să le împachetaţi împreună cu Chrome şi să le distribuiţi elevilor, studenţilor şi profesorilor. Suportul complet pentru HTML5, fără necesitatea de a trece la versiuni superioare pentru sistemul de operare, permite elevilor, studenţilor şi profesorilor să ruleze aplicaţii web puternice şi scalabile în Windows, OSX şi Linux.

Versiuni superioare

Prin instalarea Chrome, veţi beneficia de performanţă şi securitate îmbunătăţită, fără a fi necesar să treceţi la o versiune superioară a sistemului de operare sau să achiziţionaţi un software client costisitor. Păstraţi browserul actual pentru rularea aplicaţiilor mai vechi din Internet Explorer şi instalaţi Chrome în cadrul instituţiei educaţionale pentru a acoperi restul cerinţelor.