Un browser modern pentru activitățile dvs.

Implementează și gestionează Chrome for Work pentru organizația ta.

Descărcați programul de instalare MSI Chrome

Pachetul Chrome MSI pentru Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Nu este disponibil pentru Windows RT.

(Pachetul Chrome MSI pentru Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Descărcați programul de instalare MSI Chrome

Pachetul Chrome MSI pentru Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Nu este disponibil pentru Windows RT.

(Pachetul Chrome MSI pentru Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Deoarece utilizați un Chromebook, nu trebuie să descărcați Chrome. Navigare plăcută!

Kaplan

„În urmă cu câțiva ani, browserul era doar o modalitate prin care angajații accesau conținutul web. Astăzi, este fără îndoială nucleul activităților noastre. Compania face trecerea spre tehnologia cloud, iar tranziția la Chrome reprezintă un pas în această direcție.”

– Patrick Della Peruta, director de tehnologie pentru desktopuri

Sanmina-SCI

În calitate de producător al unora dintre cele mai complexe echipamente electronice din lume, Sanmina-SCI înțelege valoarea randamentului unei afaceri, obținut prin simplitate. Utilizăm Chrome deoarece în acest produs sunt condensate tehnologii web complexe, iar rezultatul este un browser puternic, ușor de utilizat și simplu de gestionat.

– Elliot Tally, Director senior, Aplicații pentru întreprinderi

News International

După implementarea Chrome, angajații ne-au povestit cât de rapid este acesta comparativ cu vechiul browser pe care îl utilizau. Dacă încercați să deschideți 15 file în Internet Explorer, browserul se va bloca în cele din urmă. În Chrome, pe același hardware, nu avem nicio problemă din acest punct de vedere.

– Gareth Wright, Șef de operațiuni la nivel de întreprindere

Aflați mai multe

Departamentul de Stat al S.U.A.

Datorită faptului că Google Chrome este oferit ca opțiune de browser, putem profita din plin de viteza Chrome – de la pornirea rapidă, la încărcarea fără așteptare a site-urilor web – alături de posibilitatea de a accesa gama completă de site-uri web moderne, iar angajații noștri vor putea să fie mai productivi la locul de muncă.

– Chris Bronk, Consilier senior, Biroul eDiplomacy din cadrul IRM

Aflați mai multe

Pearson

Pearson a adoptat tehnologia cloud, oferindu-i personalului libertatea și posibilitatea de a alege cu adevărat cum și de unde lucrează. Google Apps for Work, susținut de performanța și flexibilitatea extraordinară asigurată de Chrome, se află în centrul acestei noi culturi de colaborare, deschidere și inovație.

– Nik Clarke, Vicepreședinte sisteme de calcul pentru utilizatorii finali

Appirio

Appirio adoră Google Chrome for Work. Activitatea noastră se bazează pe cloud și avem nevoie de un browser sigur, simplu și ușor de implementat. Appirio a trecut la Chrome pentru toți angajații. Le recomandăm Chrome for Work și clienților noștri.”

– Glenn Weinstein, Director tehnic

Vision7 International

Cu cât primim mai puține apeluri pentru asistență de la angajați, cu atât este mai bine. Și nu sună niciodată nimeni cu probleme legate de Chrome.

– François van Doesburg, Vicepreședinte IS&IT

Aflați mai multe

Boise State University

Cu Chrome, nu trebuie să mă preocup de faptul că utilizatorii vor da clic pe o solicitare și vor accepta o actualizare care ar putea constitui o amenințare pentru securitate dacă nu este implementată corect. Actualizările Google Chrome for Work se ocupă de tot.

– Peter Jurhs, Director tehnic

Aflați mai multe

Sixt AG

Compania Sixt crede în viitorul internetului și al tehnologiilor web. Folosim Chrome for Work pentru a le oferi tuturor angajaților acces securizat la web, precum și pentru majoritatea aplicațiilor noastre interne. Chrome for Work este foarte ușor de configurat și de implementat.

– Erich Sixt, Director executiv

SNL Financial

Google Apps funcționează și mai bine cu Chrome for Work. Gmail funcționează mult mai rapid, iar astfel angajații de la SNL Financial se pot concentra pe activitatea lor.

– Galen Warren, Director tehnic

Spitalul Middlesex

Trecerea la Chrome s-a făcut foarte ușor – ceea ce înseamnă vești bune pentru un director de informații.

– Lud-Johnson, Director de informații

Aflați mai multe

Dețineți controlul asupra unui număr de peste 100 de politici

Chrome for Work oferă peste 100 de politici adaptate nevoilor organizației. Alege actualizările automate pentru a obține cele mai recente remedieri de securitate sau actualizările manuale pentru control suplimentar. Gestionează diverse pluginuri și configurează ce aplicații și extensii primesc angajații. Poți chiar să implementezi un magazin web privat cu aplicații personalizate și alese de tine, să gestionezi compatibilitatea aplicațiilor mai vechi și multe altele. Află mai multe din Centrul de ajutor Chrome for Work.

Funcții avansate și asistență

Angajații din ziua de astăzi utilizează mai multe dispozitive diferite la locul de muncă Cu gestionarea bazată pe cloud, oferită de Chrome, puteți personaliza politicile și preferințele pentru angajați de pe web, indiferent dacă aceștia utilizează un desktop al companiei sau un laptop personal. Gestionarea bazată pe cloud pentru sisteme de operare destinate computerelor desktop și asistența pentru Chrome este disponibilă pentru clienții Google Apps. Dacă nu sunteți un client Apps și doriți să aflați mai multe, înregistrați-vă aici.

Securitate

Google Chrome for Work folosește tehnologii de securitate cum ar fi Safebrowsing, mediul de testare securizat și actualizările automate pentru a-ți proteja organizația de site-uri rău intenționate, de viruși, de programe malware și de atacuri de phishing. Protecția la scriptare între site-uri îți oferă securitate împotriva site-urilor care încearcă să sustragă date ale companiei sau ale angajaților.

Stabilitate

Datorită arhitecturii de multiprocesare oferite de Chrome, atunci când o filă se blochează, aceasta nu afectează întregul browser. Înainte de fiecare actualizare Chrome, rulăm mii de teste automatizate continue și colectăm date de la canalele noastre pentru dezvoltatori și Beta, pentru a îmbunătăți stabilitatea.

Compatibilitate

Fiind în permanență la zi cu cele mai recente standarde ale webului modern, puteți rula din Chrome cele mai noi aplicații cloud. Dacă organizația dvs. are nevoie de un browser mai vechi pentru a rula aplicații vechi, încercați Compatibilitatea pentru browsere vechi de la Chrome. Utilizând această extensie, departamentul IT poate să implementeze Chrome, asigurând în același timp și compatibilitatea cu un browser mai vechi.

Viteză

Chrome a fost proiectat pentru a fi rapid în toate privințele: pornirea sa de pe desktop, încărcarea site-urilor web și rularea unor aplicații web complexe, dar esențiale pentru compania dvs. Cu fiecare nouă versiune, Chrome continuă să-și îmbunătățească scorul Octane, un punct de reper pentru viteza JavaScript.

Productivitate

Utilizatorii se pot conecta la Chrome pentru a-și accesa aplicațiile, marcajele, extensiile și alte setări pentru web. Aceasta înseamnă că atunci când angajații dvs. pleacă de la birou, își pot continua cu ușurință munca de pe dispozitivele personale.

Dezvoltare

Numeroase companii își dezvoltă propriile aplicații interne. Utilizând Chrome, disponibil pe Windows, Mac OS X, Linux, sistemul de operare Chrome, Android și iOS, dezvoltatorii pot să proiecteze, să testeze și să administreze o aplicație web pe toate aceste platforme.