Află mai multe despre Compania mea pe Google.

Fie că îți începi acum activitatea, fie că ai o întrebare anume, am pregătit materiale care te vor ajuta să gestionezi informațiile despre companie pe Google.

Întrebări frecvente

Extinde tot Închide tot
 • Cât costă înscrierea la serviciul Compania mea pe Google?

  Oricine poate folosi gratuit serviciul Compania mea pe Google. Da, chiar așa este. În plus, poți afla mai multe despre cum poți să folosești anunțurile Google pentru a atrage clienți accesând acest site.

 • Care este diferența dintre serviciul Compania mea pe Google, serviciul Google Locații pentru companii și tabloul de bord Pagini Google+?

  Dacă anterior ai folosit Google Locații pentru companii sau tabloul de bord Pagini Google+ pentru a gestiona informațiile despre companie, contul a fost trecut automat la Compania mea pe Google.

 • De ce-aș avea nevoie de serviciul Compania mea pe Google dacă am deja un site?

  Serviciul Compania mea pe Google completează site-ul tău existent conferindu-i companiei tale identitate și prezență publică printr-o înregistrare pe Google. Informațiile specificate despre compania ta pot să apară în Căutarea Google, pe Google Maps și pe Google+.

 • De ce am nevoie ca să creez un site pentru companie?

  Doar de înregistrarea ta Google. Instrumentul nostru gratuit pentru crearea de site-uri folosește informațiile înregistrării pentru a genera automat un site simplu. Ai și posibilitatea să adaugi fotografii sau să alegi dintre diferite modele ca să personalizezi site-ul gratuit pentru compania ta.

 • Pot să folosesc Compania mea pe Google dacă nu am o locație fizică pentru compania mea?

  Categoric. Chiar dacă ai sediul companiei la tine acasă sau ai o companie cu zone de prestare de servicii, poți să specifici detaliile acesteia astfel încât să apară pe Google cu sau fără adresa companiei.

 • Cum îmi confirm compania?

  Pentru majoritatea companiilor, confirmarea înseamnă solicitarea, primirea și citirea unei cărți poștale de verificare de la Google. Este posibil să ai și alte opțiuni de confirmare. Află cum poți să îți confirmi compania.

Găsește rapid ajutor.

Centrul de ajutor

Beneficiază de asistență de la companii locale în privința apariției pe Google, precum și în privința gestionării și promovării informațiilor despre aceasta.

Află mai multe

Alătură-te comunităţii.

Primește asistență de la companii ca a ta.

Află cum poate compania ta să aibă succes online intrând în legătură cu experți și cu alți proprietari.

Intră în discuție

Începe.

Înscrierea este gratuită și durează numai câteva minute.
Creează astăzi propria înregistrare și începe să o folosești în avantajul tău.

Începe acum