Gestionează modul în care îți văd clienții compania.

Stabilește ce văd utilizatorii când îți caută compania. Compania mea pe Google îți oferă instrumentele de care ai nevoie ca să îți actualizezi înregistrarea, să creezi un site și să interacționezi cu clienții de pe telefon, tabletă sau computer. Gratuit.

începe acum

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând statisticile despre activitatea utilizatorilor în panoul Activitate.

Menține informațiile actualizate pentru ca oamenii să îți poată găsi compania.

Trebuie să modifici programul de lucru pentru sărbători? Sau să adaugi un număr de telefon? Modifică ce dorești în câțiva pași simpli folosind Compania mea pe Google, iar înregistrarea ta se va actualiza în Căutarea Google și pe Maps.

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând panoul Înregistrare în care proprietarii companiei pot să își actualizeze și să își editeze informațiile.

Sporește vânzările cu ajutorul fotografiilor.

Atrage noi clienți datorită fotografiilor produselor sau articolelor preferate din meniu. Fotografiile arată aspectele unice ale companiei tale și poți să adaugi oricâte dorești.

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând toate fotografiile incluse într-o înregistrare Google.

Fidelizează clienții începând o conversație.

Acum, recenziile înseamnă o conversație în ambele sensuri, între tine și clienții tăi. Fii prima persoană care află despre o recenzie nouă, ca să poți răspunde imediat.

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând evaluările și recenziile de la clienți.

Începe.

Înscrierea este gratuită și durează numai câteva minute.
Creează astăzi propria înregistrare și începe să o folosești în avantajul tău.

Începe acum