GoogleGoogle Analytics

Inteligenţă Analytics

Rapoartele Inteligenţă oferite de Google Analytics monitorizează traficul site-ului dvs. şi evidenţiază în mod automat toate modificările semnificative apărute, permiţându-vă să luaţi decizii mai inspirate şi uşurându-vă munca.

Inteligenţă

Prezentare generală

Puteţi să consultaţi oricând rapoartele Inteligenţă sau să creaţi o alertă personalizată, pentru a fi la curent cu toate modificările subite sau neaşteptate apărute în valorile site-ului. Această tehnologie inovatoare de detectare din Google Analytics este destul de inteligentă pentru a evidenţia tot ce trebuie să ştiţi, fiind în acelaşi timp uşor de utilizat.

Cu Inteligenţă Analytics, veţi descoperi lucruri pe care altfel le-aţi putea omite şi vă puteţi concentra mai mult asupra măsurilor necesare, în loc să pierdeţi timpul cu examinarea datelor. Rapoartele Inteligenţă lucrează pentru dvs. chiar în acest moment. Consultaţi-le. Nu pierdeţi timpul cu examinări amănunţite.

Aflaţi mai multe

Avantaje:

  • Inteligenţă Analytics este un motor bazat pe algoritmi, care detectează orice anomalie importantă din punct de vedere statistic în modelele dvs. de trafic;
  • alertele sunt postate automat zilnic, săptămânal sau lunar. Dvs. nu trebuie să faceţi nimic şi le puteţi consulta chiar acum.
  • creaţi alerte personalizate, cum ar fi pentru o conversie înregistrată în campania de vară de la Constanţa.

Modul de funcţionare:

  • Inteligenţă Analytics este un motor bazat pe algoritmi, care detectează modificările importante apărute în modelele dvs. de trafic.