Haideți să schimbăm lumea.

Mai multă vizibilitate. Mai multe donații. Mai mulți voluntari. La astfel de rezultate vă puteți aștepta când mesajul dvs. ajunge la persoanele cele mai interesate.

The Fred Hollows Foundation

Beneficiar Google Ad Grants

The Fred Hollows Foundation

Beneficiar Google Ad Grants

"Google Ad Grants ne-a ajutat să ne adresăm câtorva mii de susținători din întreaga țară și să determinăm schimbări prin conștientizarea problemelor.”
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Apăreți în rezultatele de căutare

Adresați-vă persoanelor care contează cel mai mult pentru dvs.

Google Ad Grants afișează anunțurile din Rețeaua de căutare persoanelor care caută pe Google organizații non-profit ca a dvs. Astfel, Google Ad Grants vă ajută să vă adresați celor care nu vă cunosc cauza. Puteți să vă transmiteți mesajul în întreaga lume sau să vă concentrați asupra oamenilor din jurul dvs. Cu ajutorul programului Google Ad Grants, decizia vă aparține întotdeauna.

Stimulați contribuțiile

Atrageți cât mai multe donații.

Prin Google Ad Grants, oamenii pot dona mai ușor pentru cauza dvs. Iar cu cât le va fi mai ușor să doneze, cu atât mai probabil va fi să facă acest lucru.

Aflați ce dă rezultate

Informații mai detaliate, pentru anunțuri mai inteligente.

După ce începeți să difuzați anunțurile, veți putea să folosiți Google Analytics și urmărirea conversiilor pentru a înțelege performanța anunțurilor. Care cuvinte cheie sunt cele mai eficiente? Care anunțuri atrag cele mai multe donații și cei mai mulți voluntari? Aflați răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele.