Un browser modern pentru activitățile dvs.

Google Chrome rulează cu o viteză uimitoare aplicațiile și site-urile web, protejându-vă în același timp pe internet.

Descarcă Chrome

Pentru Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Descarcă Chrome Pentru Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Pentru Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Descarcă Chrome Pentru Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Pentru Windows 10/8.1/8/7. Nu este disponibil pentru Windows RT.

Pentru Mac OS X 10.9 sau versiuni ulterioare

Acest computer nu va mai primi actualizări pentru Google Chrome, deoarece Mac OS X 10.6, 10.7 și 10.8 nu mai sunt acceptate.

Acest computer nu va mai primi actualizări pentru Google Chrome, deoarece Windows XP și Windows Vista nu mai sunt acceptate.

Pentru Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE)

Deoarece utilizați un Chromebook, nu trebuie să descărcați Chrome. Navigare plăcută!

Securitate

Chrome vă oferă mai multă siguranță, cu protecție integrată împotriva programelor malware și a phishingului, actualizări automate, astfel încât să beneficiați în permanență de cele mai recente remedieri de securitate, și multe altele.

Viteză

Chrome a fost proiectat pentru a fi rapid în toate privințele: pornirea sa de pe desktop, încărcarea paginilor web și rularea unor aplicații web complexe, dar esențiale pentru compania dvs.

Productivitate

Conectați-vă la Chrome pentru a accesa marcajele, filele deschise și istoricul de pe orice dispozitiv. Chrome rulează în Windows, Mac, Linux, Android și iOS.

Compatibilitate

Întotdeauna actualizat, Chrome îți permite să rulezi cele mai noi aplicații în cloud. Dacă ai nevoie de un browser mai vechi pentru aplicațiile vechi, consultă echipa IT în legătură cu Chrome for Work.