Află mai multe despre Compania mea pe Google.

Fie că îți începi acum activitatea, fie că ai o întrebare anume, am pregătit materiale care te vor ajuta să gestionezi informațiile despre companie pe Google.

Întrebări frecvente

Extinde tot Închide tot
 • Cât costă înscrierea la serviciul Compania mea pe Google?

  Oricine poate folosi gratuit serviciul Compania mea pe Google. Da, chiar așa este. În plus, poți afla mai multe despre cum poți să folosești anunțurile Google pentru a atrage clienți accesând acest site.

 • Există o aplicație mobilă Compania mea pe Google?

  Da, și este gratuită. Poți beneficia de toate funcțiile contului pe web, precum și de multe altele, în aplicația Compania mea pe Google. Funcțiile îmbunătățite facilitează crearea din mers a unui profil de companie care să iasă în evidență. În aplicație, poți:
  – să adaugi și să modifici detalii noi despre companie, direct din editorul de profil;
  – să faci fotografii și să le îmbunătățești cu o varietate de filtre moderne, apoi să le postezi direct în profilul companiei;
  – să creezi postări pentru noi oferte, noutăți și evenimente;
  – să vezi cine interacționează cu profilul companiei și să continui discuția în fila Clienți. Astfel, poți să răspunzi la recenzii, să trimiți mesaje directe clienților și să vezi cine este interesat de compania ta.
  Descarcă aplicația pentru Android sau iOS.

 • Care este diferența dintre serviciul Compania mea pe Google, serviciul Google Locații pentru companii și tabloul de bord Pagini Google+?

  Dacă anterior ai folosit Google Locații pentru companii sau tabloul de bord Pagini Google+ pentru a gestiona informațiile despre companie, contul a fost trecut automat la Compania mea pe Google.

 • De ce-aș avea nevoie de serviciul Compania mea pe Google dacă am deja un site?

  Serviciul Compania mea pe Google completează site-ul tău existent conferindu-i companiei tale identitate și prezență publică printr-un profil de companie pe Google. Informațiile specificate despre compania ta pot să apară în Căutarea Google, pe Google Maps și pe Google+.

 • De ce am nevoie ca să creez un site pentru companie?

  Doar de profilul tău de companie. Instrumentul nostru gratuit pentru crearea de site-uri folosește informațiile din profilul de companie pentru a genera automat un site simplu. Poți și să adaugi fotografii sau să alegi dintre diferite modele ca să personalizezi site-ul gratuit pentru compania ta.

 • Pot să folosesc Compania mea pe Google dacă nu am o locație fizică pentru compania mea?

  Categoric. Chiar dacă ai sediul companiei la tine acasă sau ai o companie cu zone de prestare de servicii, poți să specifici detaliile acesteia astfel încât să apară pe Google cu sau fără adresa companiei.

 • Cum îmi confirm compania?

  Pentru majoritatea companiilor, confirmarea înseamnă solicitarea, primirea și citirea unei cărți poștale de verificare de la Google. Este posibil să ai și alte opțiuni de confirmare. Află cum poți să îți confirmi compania.

Găsește rapid ajutor.

Centrul de ajutor

Beneficiază de asistență de la companii locale în privința apariției pe Google, precum și în privința gestionării și promovării informațiilor despre aceasta.

Află mai multe

Alătură-te comunității.

Primește asistență de la companii ca a ta.

Află cum poate compania ta să aibă succes online intrând în legătură cu experți și cu alți proprietari.

Intră în discuție

Începe.

Înscrierea este gratuită și durează numai câteva minute.
Creează astăzi un profil de companie și folosește-l.

Începe acum