Gestionează modul în care îți văd clienții compania

Stabilește ce văd utilizatorii când îți caută compania. Compania mea pe Google îți oferă instrumentele de care ai nevoie ca să îți actualizezi profilul de companie, să creezi un site și să interacționezi cu clienții de pe telefon, tabletă sau computer. Gratuit.

începe acum

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând statisticile despre activitatea utilizatorilor în panoul Activitate.

Tu decizi ce văd oamenii atunci când îți caută compania pe Google

Trebuie să modifici programul de lucru pentru sărbători? Sau să adaugi un număr de telefon? Fă modificări în câțiva pași simpli cu Compania mea pe Google, iar profilul tău de companie se va actualiza în Căutarea Google și pe Maps.

Interfața produsului Compania mea pe Google, cu panoul Profil de companie afișat, în care proprietarii companiei pot să-și actualizeze și să-și modifice informațiile.

Sporește vânzările cu ajutorul fotografiilor.

Atrage noi clienți datorită fotografiilor produselor sau articolelor preferate din meniu. Fotografiile arată aspectele unice ale companiei tale și poți să adaugi oricâte dorești.

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând toate fotografiile incluse într-un Profil de companie pe Google.

Fidelizează clienții începând o conversație.

Acum, recenziile înseamnă o conversație în ambele sensuri, între tine și clienții tăi. Fii prima persoană care află despre o recenzie nouă, ca să poți răspunde imediat.

Interfața produsului Compania mea pe Google, prezentând evaluările și recenziile de la clienți.

Începe.

Înscrierea este gratuită și durează numai câteva minute.
Creează astăzi un profil de companie și folosește-l.

Începe acum