GoogleGoogle Analytics

Obţineţi răspunsuri la întrebările dvs. despre Google Analytics

Google Analytics vă oferă asistenţă şi servicii profesionale flexibile. Găsiţi răspunsuri în cuprinzătorul nostru Centru de ajutor şi în Forumul utilizatorilor, treceţi la versiunea Google Analytics Premium sau utilizaţi reţeaua noastră de parteneri autorizaţi pentru a achiziţiona un pachet de servicii profesionale personalizate.

Resurse cu autoservire

Exploraţi puternicul nostru Centru de ajutor, o colecţie cuprinzătoare de videoclipuri instructive şi de forumuri pentru utilizatori. Aceste instrumente vă ajută să găsiţi cu uşurinţă răspunsuri la întrebările dvs.

Reţeaua partenerilor certificaţi

Angajarea specialistului potrivit sau încheierea unui contract cu un specialist pentru realizarea unei anumite sarcini este esenţială. Iată motivul pentru care am creat Reţeaua partenerilor certificaţi. Aceştia vă oferă activităţi de planificare, instalare, instruire, personalizare, asistenţă continuă şi multe altele.

Google Analytics Premium

În prezent, serviciul Google Analytics Premium este disponibil în SUA, Canada şi Regatul Unit. Reveniţi pentru a afla când este posibil să îl oferim şi în alte regiuni.