GoogleGoogle Analytics

Despre partenerii certificaţi

Programul pentru parteneri certificaţi Google Analytics reprezintă o acreditare pentru agenţiile şi consultanţii care oferă implementarea analizei web, precum şi servicii de analiză, de testare a site-urilor şi de optimizare a conversiilor. Ne-am asigurat că toţi partenerii noştri au finalizat un proces de durată, care presupune o solicitare şi interviuri prin care sunt testate cunoştinţele şi aptitudinile acestora şi al căror scop este asigurarea celui mai ridicat nivel de calitate.

Toţi partenerii noştri au obţinut certificarea pentru a vă ajuta să măsuraţi obiectivele dvs. comerciale pe web, astfel încât să puteţi obţine date valoroase în legătură cu vizitatorii dvs. În afară de analiza web, companiile certificate oferă o diversitate de servicii, care merg de la dezvoltarea site-ului la activităţi de marketing online şi la consultanţă privind acţiuni comerciale de ordin general. Ar putea fi necesar să treceţi în revistă serviciile oferite de mai multe companii înainte de a o găsi pe cea care se potriveşte cel mai bine necesităţilor dvs.

Despre distribuitorii Google Analytics Premium

Programul pentru distribuitori autorizaţi Google Analytics identifică partenerii certificaţi Google Analytics cărora li s-a permis să ofere pachetul Google Analytics Premium în mod direct clienţilor. Acest pachet include auditul implementării, asistenţă 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână şi gestionarea contului, servicii pe care le veţi primi dacă aţi achiziţionat Google Analytics Premium direct de la Google.

Aflaţi mai multe