Analize pentru dispozitive mobile

Înțelegerea site-urilor, aplicațiilor și anunțurilor mobile și a modului în care acestea atrag clienți devine tot mai importantă pe zi ce trece. Google Analytics vă oferă măsurători cu privire la site-urile mobile, aplicațiile mobile și vizitele efectuate de pe dispozitive mobile cu capacități de navigare pe web, incluzând aici atât telefoanele și tabletele cu tehnologie de vârf, cât și cele obișnuite. Ajutăm specialiștii în marketing să câștige indiferent de tipurile de ecrane și dispozitive utilizate, oferindu-le informații cu care să poată fi relevanți pentru clienți și ajutându-i să profite de momentele importante. Pregătiți-vă să creați campanii de marketing direcționate și eficiente, care să ajungă la vizitatorii dvs. oriunde s-ar afla.

Dispozitiv mobil

Analize privind aplicațiile mobile: măsurați valoarea aplicației dvs. de la un capăt la celălalt

Dispozitivele mobile schimbă modul în care oamenii comunică, lucrează și se distrează, iar mare parte din adoptarea și inovația în creștere este generată de aplicațiile mobile. Analizele privind aplicațiile mobile oferă măsurători de la un capăt la celălalt pentru întregul parcurs al clientului în ceea ce privește aplicațiile: de la descoperire și descărcare, până la implicare. Rapoartele sunt concepute special pentru dezvoltatorii de aplicații mobile și specialiștii în marketing, comunicând pe înțelesul lor.

Aflaţi mai multe

Oferiți cea mai plăcută experiență utilizatorilor, indiferent de tipurile de ecrane și dispozitive utilizate

Consultarea statisticilor în funcție de locație (fila Acoperire geografică) vă permite să înțelegeți sursele curente ale traficului mobil și să estimați unde va crește traficul. Descoperiți ce dispozitive folosesc utilizatorii ca să vă acceseze site-ul, astfel încât să vă puteți prezenta marca în formatele optime pentru acele dispozitive. Google Analytics vă poate arăta ce sisteme de operare și ce dispozitive mobile trimit utilizatori pe site-ul dvs., la aplicația dvs. mobilă sau la pagina dvs. de media sociale.

Aflaţi mai multe

Măsurători privind anunțurile mobile: înțelegeți modul în care dispozitivele mobile aduc valoare afacerii dvs.

Anunțurile mobile Google apar pe dispozitive mobile în rezultatele căutării Google, pe site-uri de conținut și în aplicații. Utilizați aceste anunțuri pentru a vă face cunoscută afacerea utilizatorilor care folosesc telefoane și tablete pe parcursul zilei. Stabiliți obiective, înțelegeți conversiile mobile şi utilizați Google Analytics pentru a începe să vă măsurați succesul chiar de astăzi.

Aflați mai multe