GoogleGoogle Analytics

Conţinut Analytics

Aflaţi care este conţinutul cel mai vizitat de pe site-ul dvs. şi descoperiţi comorile ascunse ale acestuia, cu ajutorul rapoartelor Conţinut din Google Analytics. Veţi afla cu ce frecvenţă accesează utilizatorii fiecare pagină a site-ului dvs., timpul petrecut în fiecare pagină şi cât de des efectuează conversii. Toate rapoartele pot fi găsite în secţiunea Conţinut.

Căutarea pe site: direcţionaţi mai rapid vizitatorii către destinaţiile lor

Când vizitatorii nu găsesc ce caută, efectuează căutări. Folosind raportarea Căutare pe site din Google Analytics, puteţi afla ce caută cu adevărat vizitatorii dvs. Găsiţi oportunităţi pierdute legate de produse şi micşoraţi timpul până la conversie.

Aflaţi mai multe

Google Analytics în pagină: vedeţi modul în care utilizatorii navighează pe site-ul dvs.

La consultarea rapoartelor Google Analytics, uneori este dificil de înţeles modul în care vizitatorii navighează într-o anumită pagină a site-ului. Utilizaţi Google Analytics în pagină pentru a vedea cum navighează utilizatorii pe site-ul dvs.

Aflaţi mai multe

Analiza vitezei site-ului: descoperiţi problemele înaintea clienţilor

Ştim cu toţii cât de frustrant poate fi un site care se încarcă lent, cu atât mai mult cu cât acest lucru vă poate afecta negativ publicitatea şi poziţionarea site-ului în căutări. Vedeţi în cât timp se încarcă paginile dvs. folosind raportul Viteza site-ului din Google Analytics. Descoperiţi şi remediaţi paginile cu încărcare lentă şi obţineţi vizitatori mai mulţumiţi.

Aflaţi mai multe

Urmărirea evenimentelor

Urmărirea evenimentelor: înţelegeţi ce fac utilizatorii pe site-ul dvs.

Este cu adevărat util să înţelegeţi modul în care vizitatorii interacţionează cu paginile dvs. Vedeţi cât de des interacţionează aceştia cu elementele Flash şi AJAX sau cât de frecvent fac clic pe linkuri pentru a descărca broşuri ale produselor. Puteţi chiar să configuraţi urmărirea evenimentelor pentru a obţine o imagine mai detaliată a comportamentului utilizatorilor dvs.

Aflaţi mai multe

AdSense

Măriţi eficienţa programului dvs. AdSense

AdSense permite bloggerilor şi editorilor de conţinut să obţină venituri din anunţuri. Google Analytics poate să importe datele AdSense în mod direct, pentru a vă ajuta să afişaţi anunţurile în cele mai bune locuri de pe site-ul dvs.

Aflaţi mai multe