FYI.

This story is over 5 years old.

Știri

Un șef Spotify spune că nu vine serviciul în România prea curând

Mai mulți bloggeri anunțaseră că vine serviciul de muzică în țara noastră pe 28 noiembrie. Spotify spune că nu.
Fotografie via contul de Facebook al Spotify

În urmă cu câteva săptămâni, mai multe outlet-uri de media destul de respectate la noi, gen Pagina de Media, Digi24 sau Playtech, au anunțat că Spotify urmează să fie lansat în România pe data de 28 noiembrie. Toate l-au citat pe bloggerul Cristian Manafu, primul care a făcut anunțul. Din păcate, nimeni nu s-a sinchisit să ceară un răspuns oficial din partea companiei suedeze. Mai ales că pe site-ul Spotify nu găseai informația asta. Băi, nu vreau să-ți stric ziua, dar e mai bine să știi adevărul. Ți-ai făcut speranțe degeaba. Da, e adevărat ce ai citit în titlu. Spotify nu se lansează în România în viitorul apropiat. Nu există Moș Crăciun, nici iepurașul de Paște și nici o dată oficială în care serviciul de streaming va fi disponibil pentru români. Sorry, dar asta e realitatea.

Publicitate

Cel puțin așa zice Marcel Grobe, Head of Communications la Spotify pe Germania, Austria, Elveția și CEE, adică Central and Eastern Europe: „știm foarte bine cât de pasionați sunt fanii de muzică din România, și am vrea ca serviciul nostru să fie disponibil în fiecare țară, dar nu avem în plan o lansare în piața voastră în viitorul apropiat. O să vă contactăm de îndată ce vom programa o lansare în România." Ăsta e răspunsul oficial la întrebarea „Se lansează pe 28 noiembrie?".

Deci cam asta-i treaba. Va trebui să mai aștepți până să-ți fac playlist-urile alea cool despre care tot auzi pe forumuri and shit. Până atunci, mai cumpără și tu un album. Cât timp mai există și opțiunea asta.