Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran

Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran din senin, aparitia problemei sugerand faptul ca ecranul urmeaza sa se inchida complet.

Samsung Galaxy S7 Edge, actualul smartphone premium promovat de catre compania Samsung, are o problema majora cu dungi roz afisate pe ecran. Se pare ca multi utilizatori ai Samsung Galaxy S7 Edge raporteaza aceasta problema, care sugereaza si “moartea” dispozitivului, o inlocuire a ecranului fiind necesara pentru a rezolva problema.

In imaginea de mai jos puteti vedea problema care afecteaza terminalele Samsung Galaxy S7 Edge, o dunga roz verticala aparand in mod spontan pe ecrane. Vara trecuta au aparut primele probleme cu dungile roz ale ecranelor Samsung Galaxy S7 Edge, insa ele continua si in cursul acestui an, problema parand a fi una de fabricatie.

Desi Samsung nu a recunoscut oficial aceasta problema a Samsung Galaxy S7 Edge, ea este raportat de luni de zile de foarte multe persoane. Forumurile unor operatori de telefonie mobila sunt pline de persoane care raporteaza dungile roz ale ecranului Samsung Galaxy S7 Edge, iar unii operatori din diverse tari au recunoscut ca problema este una mare.

Samsung Galaxy S7 Edge afiseaza dungi roz pe ecran

Forumurile celor de la Samsung sunt deasemenea pline de marturii ale problemei ecranului Samsung Galaxy S7 Edge, dungile roz aparand cam intotdeauna in partea dreapta a ecranului. Desi utilizatorii au incercat, o solutie software permanenta pentru problema ecranului Samsung Galaxy S7 Edge nu a fost gasita.

Problema ecranului Samsung Galaxy S7 Edge poate fi rezolvata temporar tastand combinatia *#0*# in dialerul telefonului si recalibrand ecranul. Deasemenea, apasarea pe carcasa Samsung Galaxy S7 Edge in preajma logo-ului pare sa rezolve temporar problema, insa niciuna dintre solutii nu este permanenta, problema fiind una hardware.

Totusi, aceasta problema a dungilor verticale semnaleaza doar “inceputul sfarsitului” pentru ecranul Samsung Galaxy S7 Edge, acesta devenind complet negru dupa un timp. Problema este totusi acoperita de catre garantie, asa ca terminalele Samsung Galaxy S7 Edge afectate sunt reparate, sau inlocuite, gratuit de catre Samsung.

Desigur ca o problema de acest gen nu ar trebui sa existe pentru un smartphone atat de laudat precum Samsung Galaxy S7 Edge, dar iata ca nu doar Apple are probleme.

samsung-galaxy-s7-edge

46 COMENTARII

  1. Ce zici de aceste mizerii….. 3 generatii de iphone cu ecran galbejit, una cu ghosting, și una în care ecranul nu mai funcționează
    Mizerii, pur și simplu mizerii…..LCD de la Apple e vai de mama lui

  2. Aici imbarligatorul de srb are dreptate. Eu am renuntat la frumusete de s7 pentru ifon7 pentru ca ecranul prezenta dungi sau variatii de iluminare pe fond alb. Iar asta chiar si dupa ce l-am schimbat in service sau si pe alt dispozitiv al unui coleg. Pana acum ifon 7 pare cel mai bun, fara probleme cu chipul bga al ecranului sau cu bateria. Eu sunt de parere ca LCD-ul e cel mai rezistent si fidel ecran, amoled-ul parand ceva super doar pentru utilizatorii nepretentiosi.

  3. Tehnologia LCD are limitările ei, și o fac net inferioară OLED-ului. În ceea ce privește iluminarea, LCD-ul nu va putea afișa culorile în mod natural.

  4. mda..cant te uiti la iarba verde prin camera, display-ul s6, s7 o vezi muuult mai verde ca in realitatea. asta inseamna sa se vada natural nu?

  5. Aici este vorba despre problemele ecranelor LCD de la Apple, care a avut mult mai multe decât Samsung
    Bineînțeles ca și ecranele Samsung au probleme , dar sunt cele mai bune, lucru nu doar confirmat de către experți, dar și de către utilizatori

  6. Dar când te uiți la ecranul ip 4, ip6 și se vede galbejit totul sau lucrurile negre sunt un gri spalacit se vede natural nu?

  7. Am fost utilizator de produse Apple, chiar obsedat când au apărut ip 4 și ip5 stăteam cu sufletul la gura sa vad prezentarea, adevărul este ca aceste terminale erau superbe și bine optimizate, dar lucrurile sau schimbat radical de atunci
    Concurenta a evoluat mult și au adus produse la fel de bune sau mai bune ca cele Apple…. Oricum chiar dacă nu mai folosesc produse Apple, am tangenta din plin cu ele
    Eu nu vorbesc niciodată din auzite ca unii de aici

  8. mai berbecovici am scris eu ca se vede pe iPhone mai bine? tovarasa mea, prietenul tau scria ca pe samsung se vede natural. nu, chiar nu se vad culorile natural pe samsung

  9. Aia este saturația culorilor, nu are treabă cu vreun defect de afișare a culorilor. Ecranele OLED nu au nevoie de calibrarea culorilor, dar cele pe LCD da.

    Oamenii pasionați de tehnologie știu că ecranele LCD au tentă galbenă, și nu vor putea reda niciodată un alb pur. Nu mai vorbim de negru, că la OLED ai negru absolut, iar la LCD se apropie pe undeva pe acolo, dar nu poate fi negru.

    Singurii care au o tehnologie îmbunătățită de ecran LCD sunt cei de la Samsung: QLED, succesoarea Quantum Dot LED. Pe QLED, culorile par să fie de un realism orbitor, dar tehnologia din spate diferă fundamental de ecranul iPhone-ului.

  10. “The Galaxy S7 has “the best performing smartphone display” according to DisplayMate, a website dedicated to display technology.

    According to Dr. Raymond M. Soneira, president of DisplayMate Technologies, the Galaxy S7 “matches or breaks new records” for color accuracy, brightness, contrast ratio, viewing angles, ambient light detection, and resolution.”

  11. Crapă mai repede decât cele LCD? Acum pe bune, asa cum ai grija de terminal asa îl ai
    Am văzut eu terminale Galaxy S vechi de ani de zile și aveau ecranul ca nou, dovada ca proprietarul a avut grija de el
    Tehnologia Amoled este destul de matura are unele hibe, dar e superioara LCD din aproape toate punctele de vedere

  12. “The best performing smartphone display” din lume vine la pachet cu o dunga roz?
    Tu ce zici,care o fi cauza acestei dungi? Sau ne facem ca nu vedem pădurea din cauza copacilor?

  13. Am pățit și eu asta la un TV Samsung,linia verticală de culoare roz a apărut pe partea stânga a ecranului dar devenea treptat mai greu de sesizat după ce trecea puțin timp. Probabil după ce se încălzea ceva prin el(nu intru în detalii fiindcă nu mă prea pricep în domeniul ăsta)

  14. amoled 2K toate mi se par foarte galbene, comparate chiar cu telefoane de prin 2012, dar amoledu fullhd sau HD de pe seria A sau J au un alb corect.
    Un ips LCD adevărat au LG-urile, cele de pe iPhone mi se pare cel mai slab hardware pus pe iPhone ,parca sunt ecrane pentru telefoane de 1000lei

  15. Nu, nu trebuie sa te prefaci ca nu vezi pădurea din cauza copacilor, dar pentru linia aia roz le dai în cap?
    Și Apple a primit 2-3 ori distincția de cel mai bun ecran LCD, dar a avut cele mai mari probleme din industrie….mai ales ca aici uni când zic LCD zic rezistent, natural, fiabil etc

  16. Ecranul de pe iPhone mi-a plăcută întotdeauna . Pune un iPhone 6 și un Samsung S6 unul lângă celălalt sa vedeți care ecran se vede mai frumos !

  17. Confunzi lucrurile… Eu nu spun că mai sunt și ecrane cu defecte de fabricație, dar în ceea ce privește acuratețea culorilor, AMOLED-ul din S7 este cel mai bun display.

  18. Nu se poate compara display ul lui ip 6 cu cel din S6, sa fim serioși
    Display ul lui ip 6 este mult inferior chiar și lui ip 7( indiferent de ce rezoluție vorbim aici), dar sa se mai compare și cu S6

  19. Eu am avut 4S,5,5S,6S plus(acum) și n-am avut absolut nici o problema nici cu ecranul nici cu altceva. Soția are un 6 care anul trecut in octombrie a împlinit 2 ani și aștept sa crape ecranul cu acea dunga faimoasa cum se zvonește ca se întâmpla dar deocamdată nu da nici un semn in acest sens. In schimb am o mare problema cu bateriile de iPhone,am battery wear level de 20% după un an de zile,ceea ce Apple zice ca se întâmpla după 500 cicluri de încărcare/descărcare conpleta,eu am in jur de 300,nu mai știu exact. Și cu închisul din senin la olecuta de frig am o foarte mare problema. De ce la altele nu se inchide,nu tot baterii Li-Po folosesc?

  20. Tehnologia îmbunătățită de ecran LCD se numește QLED? Dacă e așa de tare,de ce nu-l bagă pe S8? Sau știi tu ceva și nu zici? ?

  21. Îți spun eu de ce
    1. Nu este potrivita pentru smartphone uri datorita filtrelor de culoare specifice quantum dot (smartphone urile ar fi groase)
    2. Nu este flexibila ca Amoled pentru ca este LCD în general (smartphone urile cu display dual edge sunt la mare cautare)
    3. Find LCD in general suferă in continuare de limitările specifice tehnologiei LCD

  22. Hahahaha!!! QLED pe un smartphone :))) Pai probabil ca grosimea ecranului QLED este prea mare pentru un smartphone, te-ai gandit la asa ceva?
    Nu glumesc, citeste putin in presa de profil: ecranul QLED este extraordinar. In fapt ecranul este bazat pe tehnologia Quantum Dot (particule nanometrice care emit lumina atunci cand primesc lumina).
    QLED-ul aduce particulele nanometrice invelite intr-un strat metalic, ceea ce le confera propriatati deosebite fata de vechile LCDuri: negru mai profund, iluminare foarte puternica (2000 candele), colorit perfect, detalii bogate in punctele luminoase (ceea ce OLEDul nu prea poate sa dea deocamdata), si pastrarea imaginii in aceeasi parametri atunci cand privesti ecranul din lateral.

    Poate ar scrie zaone asemenea articole. Este vorba despre tehnologie totusi. Personal as fi tare incantat sa citesc ceva de genul asta (cel putin pentru diversificarea portofoliului de stiri :))) )