X

iOS 9.3 – probleme cu deschiderea link-urilor si lag-ul iPhone sau iPad

La problema activarii iPhone sau iPad dupa instalarea iOS 9.3 adaugam si probleme cu deschiderea link-urilor din aplicatii sau lag-ul existent in interfata iPhone sau iPad in incercarile utilizatorilor de a folosi terminalele, probleme nefiind nici pe departe noi.

Problemele cu accesarea link-urilor din aplicatii au aparut inca din perioada de testare beta a sistemului de operare iOS 9.3, compania Apple fiind notificata in legatura cu ele, insa din pacate se pare ca nu a reusit sa le rezolve pana in momentul de fata.

Foarte multi utilizatori raporteaza faptul ca nu pot accesa link-uri din aplicatii native precum Mail sau Safari, in cazul browserului pentru iOS problema fiind mai grava, el blocandu-se ocazional in timpul accesare link-urilor din alte aplicatii, redeschiderea sa rezolvand temporar problema.

Din pacate pentru aceasta problema nu exista rezolvari de durata, iar compania Apple nu a oferit pana acum solutii serioase pentru acest bug al sistemului sau de operare si singura metoda de a readuce lucrurile la normal pare a fi o lansare a unei noi actualizari pentru iOS 9.3.

Separat exista probleme si cu performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, unele avand lag in timpul utilizarii, acesta fiind atat de grav incat ecranul nu mai raspunde la comenzi si terminalul trebuie repornit pentru a functiona, dar totul doar temporar deoarece problema reapare.

Ambele probleme sunt raportate de catre un numar foarte mare de utilizatori fara ca Apple sa aiba vreo rezolvare in momentul de fata, as ca iOS 9.3.1 ar putea fi singura solutie pentru a reface iDevice-urile funcitonale in cazul utilizatorilor care au probleme in momentul de fata.

In cazul meu niciuna dintre aceste doua probleme nu s-a manifestat pana acum, iar din ceea ce am sesizat, numarul utilizatorilor afectati de ele este destulde mic, insa suficient de important pentru ca Apple sa ia masuri si sa-si rezolve problemele cat mai repede.

This post was last modified on mart. 26, 2016, 3:37 PM 15:37

Disqus Comments Loading...