Sfatul zilei de 4 august 2020. Săgetătorul are nevoie de o nouă abordare

03 08. 2020

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 3 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te pregătești pentru un proiect important. Unele probleme ar putea apărea în relația cu persoana iubită, dar le poți rezolva foarte ușor. Trebuie doar să fii calm și să asculți cu atenție oful celui de lângă tine.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător, e momentul să îți schimbi atitudinea, pentru că proiectul în care vrei să te implici în perioada următoare impune o nouă abordare. În plus, partenerul de viață îți face reproșuri și trebuie să purtați o discuție lămuritoare.

În caz contrar, riscați să vă despărțiți, deși niciunul dintre voi nu-și dorește cu tot dinadinsul acest lucru. Dacă un prieten îți cere ajutorul, nu ezita să i-l acorzi! Amintește-ți că a fost umărul pe care ai plâns când ai trecut prin momente dificile.

ADVERTISEMENT

Așa arată sfatul zilei de marți, 4 august

Berbec

Astăzi, ești încurajată să ieşi la rampă, să te exprimi, să-ţi manifeşti talentele. Ai de ales între comoditate şi curaj, între rutină şi creativitate. Contextul astral te ajută să fii tu însuţi, să preiei cu adevărat controlul unei situaţii, al unei relaţii sau al unui proiect, adică să faci tu paşii necesari spre succes, în loc să aştepţi de la alţii. Foloseşte inteligent informaţiile acumulate în ultimele zile şi resursele interioare, învaţă din propriile greşeli şi fii gata să îmbrăţişezi noile oportunităţi. Numărul norocos: 15.

Taur

În orice faci astăzi, e important să te asculţi, să fii atent la semnalele pe care ţi le dă organismul, la sentimentele dar şi la nevoile tale. Fiind ancorat în interior, îţi regăseşti puterea personală şi curajul de a face alegeri nonconformiste şi de succes. Totul este să ai încredere în ceea ce simţi, în alegerile indicate de sufletul tău, chiar dacă întâmpini opoziţie din exterior. Pe de altă parte, fii pregătit să schimbi o serie de concepţii solidificate în copilărie, prin înlocuirea acestora cu o înţelegere mai înaltă, profundă şi actuală a vieţii. Numărul norocos: 1.

Gemeni

Succesul iniţiativelor de astăzi depinde de capacitatea ta de a opera inteligent şi hotărât cu toate informaţiile pe care le deţii şi de a găsi mijloace noi de comunicare şi relaţionare. Poţi accesa cercuri şi grupuri noi, îţi vin idei ingenioase legate de promovarea unui mesaj sau a activităţii tale, găseşti nişa potrivită în care să te situezi astfel încât să produci rezultate frumoase. Pentru asta, este necesar să fii deschis la nou, fie că vorbim de relaţii, mentalitate, idei, metode. Numărul norocos: 13.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru tine, această zi oferă exact ce ai nevoie, pentru a dezmorţi o serie de proiecte, dar şi pentru a deveni mai conştient de resursele interioare şi exterioare pe care le deţii. Astăzi poţi găsi căile potrivite prin care să foloseşti cât mai eficient aceste resurse. Dacă eşti gata să schimbi felul în care gândeşti şi acţionezi în zona profesională şi în cea a finanţelor, dacă eşti angajat să transformi poziţia ta în unele relaţii şi priveşti cu încredere schimbările care apar, vei vedea în scurt timp rezultatele așteptate. Numărul norocos: 2.

Leu

Cine eşti, ce-ţi doreşti şi cum poţi să-ţi manifeşti cel mai bine individualitatea, astfel încât să-ţi reinstaurezi şi consolidezi puterea interioară şi autoritatea? Iată câteva întrebări pe care ar fi bine să ţi le adresezi astăzi, indiferent de alegerile în faţa cărora eşti pus. Conjunctura astrală te îndeamnă să ieşi din tipare, să te foloseşti de imaginaţie, originalitate şi creativitate, să fii pregătit pentru o viziune proaspătă şi o abordare nouă a relaţiilor şi aspiraţiilor. Numărul norocos: 7.

Fecioară

O zi numai bună pentru autoanaliză şi evaluare, bilanţ al deciziilor şi rezultatelor din ultimele săptămâni, solitudine şi discreţie. Eşti în punctul în care ceva trebuie schimbat, eliberat, transformat. Poate fi vorba de o anumită mentalitate care nu ţi-a adus cele mai bune rezultate până acum. Prin urmare, uitându-te la rezultate, poţi vedea ce alegeri te-au condus la ele şi unde/ce poţi schimba. De inspiraţie şi creativitate nu duci lipsă, aşadar bazează-te pe ideile şi intuiţia ta. Numărul norocos: 12.

Balanță

Azi, învaţă să te bucuri de rezultatele muncii de până acum, cu ajutorul oamenilor care cred în tine, te sprijină şi te inspiră. Așadar, eşti îndemnat să-ţi faci cunoscută activitatea, iniţiativele, ideile şi talentele. Ajungi mai uşor la oameni dacă arăți cine eşti şi ce ai realizat. Totuşi, schimbările sunt încă în toi, mai ales în ce priveşte puterea socială şi profesională, relaţiile din această zonă, poziţionarea ta în unele colaborări. Nu este exclus să începi un curs sau să aprofundezi nişte cercetări şi studii demarate mai demult. Numărul norocos: 5.

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi te provoacă să afli care este rolul tău social, unde este locul tău, astfel încât să te armonizezi într-o structură mai amplă şi să fii o contribuţie în lume cu adevărat. Pe de altă parte, e important să-ţi foloseşti calitatea de lider înnăscut şi să iei frâiele în mâini, acolo unde te afli. Aşteptând să ia alţii decizii pentru tine, nu faci decât să-ţi anulezi potenţialul şi strălucirea. Prin urmare, analizează ce vrei, cum doreşti să arate drumul tău şi iniţiază acţiunile cuvenite, chiar dacă asta presupune să renunţi la nişte convingeri vechi. Numărul norocos: 10.

Săgetător

Pentru rezultate noi, ai nevoie de convingeri şi abordări noi. Indiferent că e vorba de un proiect, de o relaţie afectivă sau de o idee pe care abia acum o coci, e nevoie să priveşti lucrurile idealist, dintr-o perspectivă înaltă. Pe de altă parte, ai nevoie de un dram de nebunie şi nonconformism, pentru a putea accesa noi posibilităţi de evoluţie şi succes. Prin urmare, aminteşte-ţi cum e să te joci, să crezi, să te exprimi liber. Numărul norocos: 4.

Capricorn

Astăzi poţi găsi soluţii prin care să foloseşti cât mai eficient atât resursele proprii, cât şi pe cele din exterior. În plus, te poţi bucura de avantaje, favoruri sau ponturi de unde şi când te aştepţi mai puţin. Mintea deschisă, orientarea către posibilităţi noi şi un mod inedit de a privi totul te ajută să deblochezi potenţialul interior şi să te simţi din nou puternic şi stăpân pe viaţa ta. Desigur, toate acestea vin la pachet cu o serie de schimbări şi transformări în ce priveşte imaginea şi relaţiile cu ceilalţi. Numărul norocos: 11.

Vărsător

E clar că în această perioadă eşti centrat pe sine, pe evoluţia personală şi mai puţin pe manifestarea în plan social. Cu toate acestea, astrele îți aduc, astăzi, un feedback pozitiv, confirmări utile, chiar propuneri inedite. Atenţie totuşi la conflicte parteneriale şi la tensiuni generate în relaţia conjugală. Acestea reprezintă semnalul că e ceva de curăţat în acele relaţii şi că e timpul să te repoziţionezi, să găseşti un nou punct de echilibru, ghidându-te după sentimente. Numărul norocos: 9.

Pești

Ce poţi schimba astăzi, în felul de a face lucrurile, în acţiunile tale concrete, astfel încât rezultatele să reflecte intenţiile şi dorinţele? E ceva ce ai putea face altfel? E ceva ce ai putea adăuga la ceea ce ai făcut până acum? Iată întrebările care te pot ajuta să găseşti noi căi de manifestare şi să-ţi pui ideile în practică. Inhibiţiile, temerile, tendinţa de a sta în umbră, nu-ţi sunt de niciun folos. E necesar să-ţi cunoşti potenţialul şi să-l manifeşti, asumându-ţi riscurile. Numărul norocos: 6.