Simona Halep îşi începe aventura la Miami

Simona Halep, declaraţie de dragoste necondiţionată: "Oamenii fac România mai bună!

12.03.2019, 13:01
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Simona Halep-Marketa Vondrousova se va juca diseară, în jurul orei 22:00, şi va fi în direct pe Digi Sport 2, dar şi pe digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS. Într-o conferinţă de presă susţinută la Indian Wells, Simona Halep i-a surprins pe jurnaliştii americani prin tăria cu care a susţinut că nici prin cap nu-i trece să locuiască în altă ţară decât în România. 

  • La următorul turneu la care Simona Halep este înscrisă, cel de la Miami, 18-31 martie, în direct la Digi Sport, în loja româncei va lua loc, foarte probabil, antrenorul Daniel Dobre.

O spune o sportivă imensă care s-ar putea simţi nervoasă, dezamăgită, indignată şi în multe alte feluri de reacţiile urâte a unora dintre compatrioţii săi. O spune un om care a făcut mulţi bani cu eforturi supraomeneşti pe terenurile de tenis, dar care continuă să fie modestă şi să considere că bogăţia cea mai mare ale acestor locuri o constituie însuşi oamenii.

"Simt că aparţin acelui loc şi întotdeauna mă întorc cu plăcere în România. De fiecare dată când simt nevoia să-mi încarc bateriile mă întorc în Romania. Am familia, am rudele si prietenii. Oamenii fac România mai bună!", a spus Simona la conferinta de presă, citată de ziare.com.

"Nici măcar nu mă pot gândi ca aş putea părăsi ţara. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt şi mai puternică. În plus, atmosfera din ţară e specială", a mai declarat Simona Halep. Deci nu se compară nici măcar cu America, acolo unde atâţia şi-ar dori să se mute. A fost o declaraţie care a produs mirare în sala de presă.

Al câtelea meci al sesiunii de azi e Simona Halep-Marketa Vondrousova

Simona Halep-Marketa Vondrousova, în optimile de finală de la Indian Wells, este programat al doilea, pe Terenul 2, și va începe în jurul orei 22:00 (ora României). Înainte, se va desfășura meciul de pe tabloul masculin dintre Kei Nishikori și Hubert Hurkacz.

Pentru a doua oară la Indian Wells, sportiva de 27 de ani se va duela cu o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o în carieră. La fel s-a întâmplat și în cazul Katerynei Kozlova. Cehoaica de pe locul 61 WTA a câștigat un singur turneu în carieră. În 2017, s-a impus la Biel, eliminându-le pe drumul spre finală pe conaționalele Karolina Pliskova și Barbora Strycova.

Simona Halep-Marketa Vondrousova, Indian Wells | Cine e jucătoarea din Cehia

Marketa Vondrousova a disputat doar două turnee în 2019, înaintea intrării în competiția californiană. Ea a fost eliminată în turul secund de la Australian Open de Petra Martic și a jucat finala la Budapesta, pierdută cu Van Uytvanck.

Marketa Vondrousova este o stângace talentată, care a debutat la profesioniști în proba de simplu, în 2016, când avea doar 16 ani, iar în martie 2018 a ajuns pe locul 50 WTA, cel mai bun al carierei, când a devenit și cea mai tânără jucătoare care ajunge în top 100.

Cum poate ajunge Simona Halep din nou pe locul 1 WTA

Simona luptă și pentru fotoliul de lider WTA, cu Naomi Osaka. Cum sportiva din Japonia a câştigat cu Danielle Collins, atunci românca are nevoie să câştige turneul cu premii de aproape 10 milioane de dolari, iar Osaka să nu ajungă în finala competiţiei.

Etichete: simona halep , indian wells , miami , daniel dobre , simona halep marketa vondrousova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a câștigat de curând titlul de Miss Buenos Aires și astfel s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar

Video Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Krasniqi, criticat dur după ce i-a făcut lui Lobonț: ”Nu se poate” / ”Rapid e pe un butoi cu pulbere”

Un antrenor din SuperLigă a confirmat: ”Suntem în negocieri!”

Cum a fost numit Olimpiu Moruțan de Ankaragucu de ziua sa de naștere. Mesaj emoționant pentru român

Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”

Citeşte şi

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”

PEROZIrina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener

FILM NOWDominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"

Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Digi World

Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF