Florin Talpan începe "războiul" cu fanii Stelei. Acţiunea neaşteptată declanşată de juristul CSA

07.02.2019, 19:54
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Florin Talpan continuă procesele. Însă juristul CSA Steaua nu-şi îndreaptă atenţia doar asupra lui Gigi Becali şi a echipei pe care acesta o patronează, FCSB, ci şi asupra fanilor Stelei.

Potrivit ProSport, Talpan a făcut mai multe plângeri oficiale pe adresa Ministerului Apărării şi a acuzat Asociaţia Steliştilor 1947 că foloseşte marca Steaua fără a avea dreptul să facă.

Juristul susţine că asociaţia care îi reprezintă pe fanii Stelei se foloseşte de însemnele clubului în programele de meci pe care le distribuie gratuit la jocurile roş-albaştrilor, din liga a patra.

De fapt, acţiunea ar fi îndreptată împotriva unei acţiuni prin care AS47, o asociaţie non-profit, strânge bani de la suporterii cotizanţi, deşi cea mai mare parte a sumei strânse este folosită pentru sponsorizarea echipei. Talpan este de părere că CSA Steaua este prejudiciată, din cauza faptului că marca este folosită în scopuri comerciale.

Răspunsul Asociaţiei Steliştilot 1947 pentru Florin Talpan

Replica suporterilor nu s-a lăsat aşteaptată, iar aceasta a venit sub forma unui scurt comunicat transmis sursei citate.

"AS47 militează pentru o stare de linişte la club, pentru că doar aşa preconizăm să putem evolua. Am fost martorii a prea multe dispute interne, pe care ne-am dori să le lăsăm în trecut şi facem tot ce ţine de noi, astfel încât corpul juridic să aibă tot sprijinul în demersurile sale.

Încercăm, prin toate demersurile, să promovăm culorile roş-albastre şi ne pare rău când nu suntem lăsaţi să facem acest lucru. Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice, deşi în teorie suntem de aceeaşi parte a baricadei. Reiterăm faptul că rămânem alături de club şi nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă", se arată în comunicat.

Etichete: csa steaua , marca steaua , florin talpan , asociatia stelistilor 1947


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se căsătorească în Costa Rica, nu își imaginau că se vor muta acolo câțiva ani mai târziu.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar

Video Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu

Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer

Video FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut gestul făcut de Ermal Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț și a reacționat dur

Video Unirea Slobozia a promovat în SuperLigă, iar fotbaliștii au făcut show! Bucurie pe modelul Inter: ”Iali, iali”

Ce pierdere grea pentru FCSB! Un titular e OUT pentru derby-ul cu Farul

Citeşte şi

Alex Bourceanu, atac dur la adresa lui Florin Talpan: ”Trebuie să ai halucinații”

Foto Suporterii CSA Steaua, mesaj pentru Marius Lăcătuș, la o săptămână după ce ”Fiara” a împlinit 60 ani

PEROZCum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”

FILM NOWAnne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"

Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool