Live

News Alert Un nou deces din cauza COVID-19. Bilanțul ajunge la 44 de morți

Data publicării:
Foto: Getty Images

Grupul de Comunicare Strategică anunță un nou deces din cauza COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Satu Mare. Este cel de-al 44-lea deces din România, în urma unei infecții cu noul coronavirus.

„Bărbat, 74 de ani, jud. Satu Mare. În data de 27.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal Oradea. Rezultatul testării din data de 28.03.2020 a fost pozitiv. Data deces: 29.03.2020 - Spital Boli Infecțioase Satu Mare. Patologie preexistentă: Hipertensiune arteriala. Diabet zaharat tip II insulino -dependent”, se arată în comunicarea GCS.

În România sunt 1.815 cazuri de infecții, dintre care 44 de persoane au murit și 206 s-au vindecat. 52 de persoane sunt internate în secții de terapie intensivă, alte 770 de persoane sunt internate pe secții.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Un Lamborghini, un Porsche și bunuri de 600 de milioane de euro au fost confiscate de poliție într-un caz uriaș de fraudă cu fonduri UE

Partenerii noștri