Are 69 de ani, dar cere în instanţă să fie recunoscut legal cu 20 de ani mai tânăr

De: Cancan
Publicat: 15/11/2018 | 14:01

Emile Ratelband, un pensionar olandez de 69 de ani, cere în instanţă să fie recunoscut legal cu 20 de ani mai tânăr. Iar motivul este uluitor!

Antreprenor şi autor de cărţi de dezvoltare personală, Emile Ratelband a dat în judecată autorităţile locale, după ce acestea au refuzat să-i modifice vârsta în documentele oficiale. Bărbatul argumentează că, dacă unei persoane i se permite să îşi schimbe legal sexul, atunci ar trebui să i se permită şi lui schimbarea datei de naştere, deoarece medicii i-au spus că are corpul unui bărbat de 45 de ani, potrivit BBC.

Motivul pentru care Emile Ratelband vrea să-și modifice data de naștere este unul uluitor! Bărbatul vrea să se întoarcă în câmpul muncii și își dorește să aibă mai mult succes la reprezentantele sexului frumos de pe site-urile de întâlniri romantice. 

Emile Ratelband se simte cu 20 de ani mai tânăr

Cazul Ratelband a ajuns acum la o instanţă din oraşul Arnhem, provocând controverse în Olanda. Emile Ratelband s-a născut la 11 martie 1949, dar spune că se simte cu cel puţin 20 de ani mai tânăr, drept pentru care doreşte ca noua sa dată de naştere să fie 11 martie 1969.
„M-au consultat medicii şi ce arată analizele? Vârsta mea biologică este de 45 de ani. La vârsta de 69 de ani, sunt limitat. Dar, dacă am 49 de ani, pot să îmi cumpăr o casă nouă, să conduc o altă maşină şi să muncesc mai mult.
Când sunt pe Tinder şi spun că am 69 de ani, nu primesc nici un răspuns. Când voi avea 49 de ani, cu faţa pe care o am, voi fi într-o poziţie de invidiat. Dacă transsexualii pot să îşi schimbe genul pe certificatul de naştere, atunci, în acelaşi spirit, ar trebui să fie loc şi de schimbarea vârstei”a declarat bărbatul.