Antena 3 CNN Actualitate Ea e Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea făcea LIVE pe Facebook

Ea e Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea făcea LIVE pe Facebook

Au apărut primele imagini cu mama gemenilor de doi ani care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. 

Ea e Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea făcea LIVE pe Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2021   •   09:45

Chiar în timpul tragediei care s-a produs miercuri seara, femeia făcea LIVE pe Facebook.

Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea LIVE pe Facebook, în timpul tragediei

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia. 

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mama copiilor, la Psihiatrie în stare de şoc

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

Tragedie la Ploieşti, doi copii de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii.

Din primele date aceștia se aflau în dormitor, în timp ce mama era într-o altă cameră. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare începute de către medici.

Părinții celor doi sunt acum în stare de şoc.

Potrivit ISU Prahova, tragedia s-a întâmplat în jurul orei 20.30.

Martorii au sunat la Ambulanţă

Apelul a fost dat la 112 de către martori, care au privit înmărmuriți la scenele socanate petrecute pe Bulevardul Republicii din Ploiești.

Potrivit martorilor, când femeia a mers în camera copiilor a văzut că nu mai erau acolo. Se pare că în locuință mai era un frate mai mare al copiilor, care suferă de dizabilități și o fată. 

Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar, scriu jurnaliștii de la observatorulph.ro.

Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

O femeie de la un magazin de lângă bloc spune ca a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că gemenii au avut diverse activități în locul de unde au căzut.

×
Subiecte în articol: Ploiești etaj copii gemeni
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close