Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Vrancea a fost bătută de copiii ei, în vârstă de 8 și 11 ani. Al treilea copil filma cu telefonul

Poliţiştii vrânceni s-au autosesizat după ce o femeie de 41 de ani, din localitatea Jitia, ar fi fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat, a informat IPJ Vrancea.

"La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului.

Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice.

 

Citește și
Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care își bătea cu pumnii femeia. Ce a făcut agresorul de 79 de ani
Un deputat a sunat la 112 când a văzut în trafic un șofer care bătea cu pumnii o femeie. Ce a făcut agresorul de 79 de ani
Femeia și cei trei copii, internați într-un centru maternal

 

În urma verificărilor efectuate, cei trei copii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult