Simona Ionescu / Redactor Șef

Informații noi din scandalul divorțului lui Pepe. Iată ce a făcut Raluca în fața instanței!

Informații noi din scandalul divorțului lui Pepe. Iată ce a făcut Raluca în fața instanței!
Turnură bizară în divorțul lui Pepe. Soția sa a cerut ordin de protecție împotriva lui, dar în fața instanței a ales să facă ceva neobișnuit. Ce voia de fapt?

Deși Pepe a mărturisit că își dorește ca divorțul de Raluca Pascu să fie unul amiabil, și chiar a dat de înțeles că cei doi au ajuns la un acord comun cu săptămâni în urmă, până la urmă lucrurile au scăpat de sub control. Cei doi au ajuns deja în fața instanței, dar nu ca să tranșeze separarea ci ca să gestioneze ordinul de protecție solicitat și obținut în primă fază de Raluca Pascu.

Reluăm un pic filmul de la judecătorie ca să aducem în atenție informații noi.

Așa cum Rețete și vedete a scris, femeia a susținut că ar fi fost bătută de soț, în parcarea de la Stadionul Dinamo, motiv pentru care aceasta a cerut un ordin de restricție împotriva lui.

Pepe a reacționat și s-a adresat instanței cu o contestație, în care a detaliat cum au decurs lucrurile, spunând că în niciun caz nu și-a lovit soția și mama fetițelor. Dar a dezvăluit că s-a dus să se vadă cu ea pentru a o chestiona cu privire la infidelitățile de care a aflat din presă.

De ce vrea Raluca să renunțe la ordinul de protecție

Apoi a urmat înfățișarea. În fața judecătorului, Raluca Pascu a luat o decizie neașteptată și a făcut câțiva pași înapoi: vrea să renunțe la ordin.

Potrivit unor martori care au asistat la ședința de tribunal, Raluca ar fi refuzat să le explice procurorilor motivele concrete pentru care vrea să renunțe la ordin, informează WOWbiz.ro. Avocata ei a invocat aliniate din art. 34 și 40 din Legea 217/2003, conform cărora victima poate renunța la judecarea cererii de protecție în două cazuri.

La aceeași ședință de judecată, soția lui Pepe trebuia să depună actul doveditor al agresiunii, și anume, certificatul emis de Institutul Național de Medicină Legală. Doar că, deși inițial a lansat informația că s-a dus țintă la INML după ce a fost agresată, însă Raluca nu a mai ajuns, așa cum Rețete și Vedete a informat chiar înainte de înfățișarea de la tribunal.

La proces, tânăra a susținut faptul că procurorul a înaintat cererea de ordin de protecție și a solicitat ca acesta să nu mai fie prelungit, potrivit sursei citate mai sus.

Pepe a recunoscut că a avut o discuție aprinsă cu soția lui, în mașină, în legătură cu escapada ei la munte împreună cu un bărbat și un grup de prieteni, însă nu a avut loc nicio violență fizică între cei doi.

Sursa foto: Instagram

Jennifer Lopez, dezbrăcată complet. Imagini interzise minorilor. Dar și dieta artistei pentru majori!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre