Simona Ionescu / Redactor Șef

Farmece făcute în casa lui Pepe și Raluca. Dezvăluiri șocante despre vrăji

Farmece făcute în casa lui Pepe și Raluca. Dezvăluiri șocante despre vrăji
Despărțirea dintre Raluca Pastramă și Pepe este unul dintre cele mai discutate subiectele controversate din ultima vreme. Noi declarații privind relația celor doi ies la lumină și șochează pe toată lumea.

Se pare că mărturisirile uimitoare au fost făcute chiar de sora vitregă a Ralucăi Pastramă. Loredana Pastramă a declarat că Pepe ar fi trăit într-o căsnicie de-a dreptul „magică”. Ea a povestit că artistului i s-ar fi făcut farmece în trecut.

Relația dintre cele două surori, Raluca și Loredana Pastramă 

Raluca și Loredana nu s-au înțeles niciodată bine. Cele două nu sunt apropiate, iar Loredana nici nu a fost invitată la botezul fetițelor lui Pepe. Mai mult, sora vitregă a Ralucăi a acuzat-o că ar fi avut relații sexuale cu un alt bărbat cu care a rămas însărcinată de două ori, însă nu a păstrat sarcinile.

„Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a spus Loredana.

Acum, Loredana o acuză pe Raluca de faptul că i-ar fi făcut farmece lui Pepe și că așa a ajuns să se căsătorească cu el: „Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”.

Mai mult, ea spune că a fost de față la presupusul ritual, în care Raluca a trebuit să aducă un tricou și o fotografie de-a soțului ei, dar și șapte lumânări.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe.

Dan Ipate spune despre Loredana Pastramă că: „Minte în tot ceea ce spune”. Fostul soț al Loredanei Pastramă, Dan Ipate, a vorbit despre aceasta și a declarat că minte în tot ceea ce spune. El spune că tot ce face ea este pentru bani, iar căsnicia lor nu a durat deloc mult.

Jurnalistul Victor Ciutacu: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre