Simona Ionescu / Redactor Șef

De pe patul de spital, infectat cu Covid, un om din fotbal anunță divorțul. Ce spune soția-vedetă

De pe patul de spital, infectat cu Covid, un om din fotbal anunță divorțul. Ce spune soția-vedetă
După ce Pepe și Raluca Pastramă au decis să se separe, un alt cuplu din showbiz-ul românesc a decis același lucru.  Au fost multe momente frumoase între ei, altele dificile, dar acum, Ramona Lăzuran și  fostul impresar de fotbal Cristi Voicu au hotărât să își spună adio. Cei doi o fetiță împreună, pe nume Maya. 

Vestea că Ramona Lăzuran și Cristi Voicu divorțează a șocat o țară întreagă. Cu atât mai mult cu cât bărbatul a făcut anunțul din spital, unde e internat cu Covid. Ca și Pepe și Raluca, bifează și ei nouă ani de relație.

În aceste momente, Cristi Voicu este internat la Matei Balș. „Pentru prietenii mei adevărați care se gândesc la cea mai grea perioada prin care trec. Vă mulțumesc și iertați-mă dacă pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice. Vă asigur că sunt un luptător și voi învinge. Viața îți testează câteodată forța și îi selectează pe cei mai puternici. Vom fi cât de curând posibil împreună prieteni!”, este mesajul postat pe Facebook de Cristi Voicu.

Ramona Lăzuran a făcut primele declarații despre divorț, în exclusivitate pentru  Spynews.ro. Ea a confirmat că se desparte de soțul ei, Cristi Voicu.

Frumoasa Ramona Lăzuran spune că separarea era inevitabilă și că această decizie de divorț a fost luată de comun acord. „Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată”, a declarat bruneta, pentru Spynews.ro.

O frumoasă poveste de dragoste

Cei doi păreau foarte fericiți împreună și nimic nu anunța acest epilog al poveștii lor de dragoste. Ramona și Cristi s-au îndrăgostit imediat ce s-au văzut, iar vedeta a rămas însărcinată foarte repede. Ramona Lăzuran a fost cerută în căsătorie de Cristi Voicu cu un inel ce valora nu mai puțin de 10.000 de euro. Bruneta obișnuia să vorbească despre cât de mult se iubeau și ce bine le era, în cadrul aparițiilor publice.

„Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maya. Pentru mine, …va fi întotdeauna tatăl Mayei, pentru care am tot respectul și admirația”, a mai spus Ramona, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Instagram

Soții Obama s-au apucat serios de filme. Despre cine va fi următorul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre