Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul din Buzău prins drogat la prostituate a comis-o din nou. S-a urcat la volan şi a pornit o cursă nebună pe şosea

Poliţistul din Buzău care a mers îmbracat în uniformă şi drogat la o prostituată n-a putut sta departe de belele prea mult timp. După doar trei nopţi, tânărul a provocat un accident grav, în urma căruia trei maşini au fost făcute praf. A refuzat apoi testarea cu etilotestul, iar martorii spun că ar fi fost beat criţă şi abia s-ar fi ţinut pe picioare.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 09:19

Vezi și

Poliţistul prins drogat la prostituate în urmă cu trei nopţi a comis-o din nou. După ce ar fi consumat alcool, agentul s-a urcat la volan şi a pornit o cursă nebună pe şosea. Amator de senzaţii tari, tânărul a scăpat maşina de sub control în localitatea Topliceni şi a făcut praf alte două autoturisme parcate pe marginea drumului. 

Era beat, domnule! Asta este! 

Şi ce a făcut?

Ce să facă? A buşit maşina băiatului, a băgat-o în şanţ, a venit şi a spart podul aici, e cealalată maşină aici.

Pe acelaşi subiect

Cornelia Stroe – purtător de cuvînt IPJ Buzău: Din verificări s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliţie implicat în evenimentul din noaptea de 12 către 13 ianuarie. 

Bubuiturile puternice i-au scos pe oameni din case. Când au ieşit să vadă ce se întâmplă, au rămas fără cuvinte: "Eram în locuinţă în momentul în care s-a întâmplat. Am auzit zgomotul şi am ieşit".

Poliţistul a "descins" la prostituate şi s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

Poliţistul a intrat în atenţia şefilor încă de acum trei nopţi, când, îmbrăcat în uniformă şi drogat, a mers să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, iar la final a refuzat să o plătească. Femeia a chemat atunci în ajutor mai mulţi prieteni, iar între aceştia a pornit un adevărat scandal. Tânăra a sunat speriată la 112, iar echipajul de ordine publică l-a prins pe agentul rebel. Cum după prima ispravă n-a fost impresionat de sancţiunile primite a decis să-şi continue nopţile de pomină. De această dată, după ce a făcut zob două autoturisme, a refuzat să sufle în etilotest.

Cornelia Stroe – purtător de cuvînt IPJ Buzău: Fiind suspiciuni că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au solicitat testarea acestuia însă, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău a dispus o nouă cercetare disciplinară pentru poliţist. Rămâne de văzut câte zile mai poartă uniformă un poliţist amator de droguri, alcool şi prostituate chiar şi în timpul serviciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Buzău prins drogat la prostituate a comis-o din nou. S-a urcat la volan şi a pornit o cursă nebună pe şosea