Solistul italienilor care a câștigat Eurovision, bănuit că a consumat droguri. Există o filmare din timpul show-ului

Solistul trupei care a câștigat marele premiu anul acesta la Eurovision, Maneskin, a respins acuzațiile care spun că ar fi consumat narcotice în timpul difuzării melodiei.

Maneskin a obținut premiul cel mare, cu piesa Zitti e buoni, cu 524 de puncte. Pe podium au fost urmați de Barbara Pravi cu piesa Voila, iar Gjon's Tears cu Tout l'Univers a ocupat locul trei.

Acuzațiile grave asupra câștigătorului Eurovision au venit imediat după terminarea concursului. Damiano David a fost surprins pe camerele video aplecându-se asupra mesei și făcând un gest ciudat în timpul difuzării live a competiției. Imediat au părut discuțiile că solistul trupei care a reprezentat Italia la Eurovision este bănuit de consum de substanțe interzise.

Solistul italian a respins acuzațiile

Acuzații grave asupra câștigătorului Eurovision. Solistul italienilor a fost surprins consumând droguri în timpul difuzării live este știrea care a încins internetul toată noaptea. Videoclipul în care artistul se comportă ciudat a devenit viral, internauții acuzându-l de consum de cocaină. Damiano David, din trupa italienilor, a spus că nu consumă droguri și a respins acuzațiile.

Când a fost întrebat despre incident în timpul unei conferințe de presă, Damiano David, a spus: „Thomas (chitaristul Thomas Raggi) a spart un pahar ... Nu consum droguri, vă rog băieți, nu spuneți asta. Nu spuneți asta. Fără cocaină, te rog, nu spune asta”.

Marea Britanie a primit zero puncte

Marea Britanie, reprezentată de James Newman, a primit zero puncte atât de la publicul european, cât și de la juriile de pe întreg continentul.

În timp ce unii fani din Marea Britanie au dat vina pe Brexit pentru slaba prestație, Australia, care a făcut și ea parte din competiție, nu a acordat Marii Britanii nici un punct.