SCANDALUL MAȘINILOR SECOND HAND: Samsarul Boldijar este urmărit penal în patru dosare

SCANDALUL MAȘINILOR SECOND HAND: Samsarul Boldijar este urmărit penal în patru dosare

Și alții l-au reclamat pe tânărul din Cluj că le-a vândut mașini cu kilometrajul dat înapoi. Patru haidamaci erau să-l omoare ieri în bătaie după ce Andrei Boldijar a vândut un Mercedes cu 25.000 de euro deși valora maxim 12.000 de euro.

Țeparul de mașini este cercetat în patru dosare penale. În două dintre cele patru dosare penale este acuzat de înșelăciune. Andrei Boldijar este acuzat de mai multe persoane care au cumpărat mașini de la el că au fost înșelate cu sume mari de bani.

Încă un „țepuit” l-a reclamat pentru același gen de înșelătorie

„În una dintre plângeri, persoana care reclamă susține că a plătit peste 20.000 de euro pentru o mașină, iar, în urma verificărilor la reprezentanță, a aflat că mașina are kilometrajul dat înapoi și că nu valorează nici pe jumătate cât a plătit", susțin surse judiciare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oficial, niciuna dintre instituțiile implicate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca și IPJ CLuj, nu au comunicat vechimea acestor patru dosare penale.

Cercetat și pentru evaziune fiscală

În celelalte două dosare penale, Andrei Boldijar este cercetat pentru infracțiunea de evaziune fiscală. Țeparul de mașini nu și-a înregistrat în contabilitatea firmei sale sumele provenite din vânzarea mașinilor.

Andrei Boldijar a fost atacat în propria casă de câțiva recuperatori care au fost plătiți de o persoană din București care a fost înșelată de clujean când a cumpărat mașina. Boldijar a vândut un Mercedes pentru 25.000 de euro dar care în realitate valora maxim 12.000 de euro. Un smecheraș. Ar fi înșelat pe oricine pentru bani

Andrei Boldijar era cunoscut încă din liceu ca un tip ocupat de învârteli prin care să facă ușor bani. Tânărul a urmat cursurile Liceului „Avram Iancu” din Cluj Napoca. Colegii lui susțin că era grandoman încă din liceu. „E un narcisist. Era pasionat de mașini și de sala de forță, să aibă numai fibră. A rămas cu mentalitate de șmecheraș, era în stare să-și înșele și propria mamă dacă îi ieșeau bani”, spune un fost coleg de liceu.   CITIȚI ȘI:

  • Samsar de maşini atacat de patru gorile după ce-a dat kilometrajul înapoi la un Mercedes. Fenomenul face ravagii pe piaţa SH