Moarte neobișnuită a unui românce care locuia în Italia, după două săptămâni de chinuri

Moarte neobișnuită a unui românce care locuia în Italia, după două săptămâni de chinuri

O româncă în vârstă de 51 de ani a fost mușcată mortal de un păianjen vioară,

Moarte tragică pentru o româncă care locuia în Sicilia. Femeia, în vârstă de 51 de ani, a fost mușcată de un păianjen vioară, acesta fiind numit astfel după desenul de pe spatele acestuia.  Păianjenul a mușcat-o pe românca aflată  într-o zonă de la marginea Marsala, unde  locuia cu familia.

Românca s-a dus la spital abia la o săptămâna după ce a fost înțepată de păianjen, ea spunând doctorilor că o dor picioarele. După puțin timp, a intrat în comă. După ce a fost internată la Secția de Terapie Intensivă timp de două săptămâni, doctorii nu i-au putut salva viața, aceasta decedând la spital. În urma unui examen hematologic, doctorii au stabilit cauza decesului.

Cazul nu este unul singular

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit presei din Italia, nu este singurul caz în care un păianjen vioară a provocat moartea unei persoane. Un astfel de caz a avut loc anul trecut în orașul Parma, când o fată a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un păiajen vioară.

Fata a avut după câteva ore febra mare și s-a prezentat imediat la spital, ea având și pielea roșie. Medicii au reușit să o salveze pentru că au reușit să-i scoată  complet otrava. Potrivit specialiștilor, mușcătura acestui păianjen nu este întotdeauna mortală. Cei care mor după ce au fost mușcați au diferite boli, potrivit gazetaromaneasca.com.