FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac sexist în direct la TV: "Fotbalul feminin este împotriva lui Dumnezeu! Femeia a fost făcută pentru bărbat!" + alte 7 derapaje totale

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 12:19

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut din nou declarații cu note sexiste într-o intervenție televizată. Becali crede că FCSB nu trebuie să aibă și o echipă de femei, pentru că "boxul și fotbalul le schimonosesc".

"Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei", a explicat Becali la televiziunea sportro.

Rasism, sexism și intoleranță

Becali a făcut de-a lungul timpului mai multe declarații care au ofensat categorii întregi de oameni.

  • XENOFOBIE: "Aici e România şi se joacă fotbal românesc. CFR este o echipă ungurească din Ardeal";
  • RASISM: "Noi nu mai trebuie să transferăm la Steaua jucători negri şi ţigani. Negrul nu se pretează la Steaua şi nu joacă bine de la climă. Melodia aia a naibii, dacă nu-ţi vine să o cânţi... Aia cu «am avut şi vom avea mereu». Îţi vine să o cânţi, e aşa frumoasă. Eu o cânt. E melodia frumoasă, o cânt singur, îmi pun lacăt la buze să nu o mai cânt, pentru că mă obişnuisc aşa. Melodic îmi place";
  • INTOLERANŢĂ RELIGIOASĂ: "Eu nu iau niciodată pocăiţi. Consider că am ghinion cu ei. Pocăiţii sînt dintr-o sectă satanică. Încerc să le salvez sufletul"
  • INTOLERANȚĂ SEXUALĂ: "Homosexualii sînt protejaţi de satana. Eu m-am lecuit de Satana şi nu primesc lîngă mine homosexuali. Un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Jucătorii fac baie dezbrăcaţi şi nu le mai arde să dea gol";

    "Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia. Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!"

    "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!"

  • LIMBAJ VULGAR & INTOLERANȚĂ PRIVIND PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI: "Ce naiba mă puneţi să vorbesc cu doamna Tatoiu? Doamna Tatoiu e dusă. Rîde ca proasta. Mă puneţi să vorbesc cu tîmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca. Păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim la subiect şi ea rîde ca proasta în p...";

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Ianuarie 2019, 17:58

Sper ca oamenii din alte tari sa nu ne judece pe toti in functie de cativa idioti!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Ianuarie 2019, 17:56
Postat de cneius pe 20 Decembrie 2018, 13:38

Are perfecta dreptate !!! Bine ca exista unii oameni care nu tin cont de timpenia numita "corectitudine politica" - vezi inclusiv presedintele Americii! Nici inainte de 89 nu erai OBLIGAT sa taci, asa cum esti in ziua de azi in UE. Si apropo de femei; ar trebui sa fie clar si pentru un *** "politic" ca o FEMEIE (adevarata) nu va face fotbal, box, mma si alte chestii asemanatoare. Se va machia, aranja, parfuma, va face balet, pian, echitatie, etc, se va imbraca frumos, va zimbi si va fi mindra ca este FEMEIE si se va bucura de avansurile barbatilor, etc. Una din "cealalta" neputind face nici unul dintre aceste lucruri va face altceva si/sau devine, evident, feminista! Acesta este ADEVARUL indiferent de ceea ce sustin alte "persoane".

Si tu daca nu stii si nu poti face altceva,scrii tampenii in comentariile privind ziarul lui jiji!

1094101387436999
Veronica Pintilie  •  21 Decembrie 2018, 09:07

Genial, femeia e facuta pentru barbati cu bani.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează