Probleme de respirație pentru Alexandru Rafila, în timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei. VIDEO

Alexandru Rafila a avut, marți, probleme de respirație la prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19. Reprezentantul României la OMS vorbea greu și a spus că are „o lipsă de aer”.

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, care deschide lista PSD București pentru Camera Deputaților, a prezentat marți planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Momentul în care problemele de respirație încep pentru Alexandru Rafila, de la secunda 00:48

Marcel Ciolacu a leșinat în timpul unei conferințe PSD

PSD a publicat planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Prezentarea a fost realizată de reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila.

În luna mai, liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă la sediul cenatral al partidului. Ulterior, s-a constatat că lui Marcel Ciolacu o criză de lipotomie.

Exit mobile version