Resurse

Fie că de-abia ați început să folosiți programul AdWords Express, fie că aveți o întrebare precisă, noi avem informațiile pe care le căutați.

Întrebări frecvente

Extindeți tot Închideți tot
 • Unde va apărea anunțul meu online?

  Anunțul va apărea lângă rezultatele de căutare Google pe web, pe telefoane mobile, pe Google Maps și pe site-urile partener relevante.

 • Pot controla locația unde văd utilizatorii anunțul meu?

  Dacă aveți o afacere cu prezență fizică, anunțul poate apărea atunci când utilizatorii de oriunde includ locația dvs. în căutare (de exemplu, „pizza Constanța”) sau când aceștia se află deja în zona dvs. geografică și pur și simplu vă caută produsele (de exemplu, „pizzerie”). Dacă vindeți online, puteți alege țările, județele sau orașele unde va apărea anunțul.

 • Am nevoie de un site pentru a folosi AdWords Express?

  Nu. Dacă nu aveți un site, dar doriți ca anunțul să trimită la o anumită locație, puteți crea o pagină de companie pe Google+ în aproximativ 10 minute, folosind Compania mea pe Google.

 • Cum pot crea un cont AdWords Express?

  Creați un cont AdWords Express și difuzați primul anunț online în doar câteva minute. Consultați ghidul pentru începători AdWords Express și aflați cum să vă adaptați anunțul la obiectivele comerciale.

Obțineți ajutor rapid.

Centrul de ajutor

Consultați întrebările frecvente și tutorialele noastre pentru ajutor în toate activitățile, de la crearea contului la gestionarea campaniei AdWords Express.

Accesați Centrul de ajutor AdWords Express

Alăturați-vă comunității.

Forumul produsului AdWords Express

Postați întrebări, citiți răspunsuri și interacționați cu membrii comunității AdWords Express. Orice întrebare ați avea, aici puteți afla răspunsuri de la persoanele care folosesc AdWords Express în fiecare zi.

Puneți o întrebare

Învățați în continuare.

Învățați cu Google

Pregătiți-vă pentru succes. Consultați sfaturile noastre pentru a profita la maximum de Google Ads.

Aflați mai multe

YouTube

Abonați-vă la canalul YouTube dedicat anunțurilor Google pentru noutăți utile în format video.

Urmăriți videoclipuri